hier is er nog één ik zeg iedere keer dit is de laatse maar dan begin ik toch weer te typen dus hier is
deel 10 (ik mag eindelijk 2 cijfers typen)

Have Fun :D

De Volgende morgen
Evelyne *POV*

Als je een tijdje in de keuken zit hoor je dat er nog iemand komt. Je ziet dat het Bill is weer alleen is z’n boxer. Jij: sorry dat ik je wakker heb gemaakt. Bill: je hebt me niet wakker gemaakt ik was nog wakker, ik was nog over van alles aan het nadenken en jij? Jij: ik was ook nog over dingen aan het nadenken. Dan is het even stil, niet echt een pijnlijke stilte maar meer een stilte van we zijn weer in onze gedachten verzonken.

Bill *POV*
Als je in de keuken komt zegt Evelyne sorry dat ik je hebt wakker gemaakt. Je zegt dat het niks is en dan is het weer stil. Opeens zegt Evelyne: Heb jij ook al gemerkt dat jou broer en mijn broer ons de hele tijd zo stom zitten aan kijken. Jij: ja, ze zijn iets van plan Evelyne: ja ik weet het maar ik weet niet wat. Jij: ik ook niet ik hoopte dat jij het wist. Evelyne: wil je een glas water of iets anders om te drinken. Jij: een glas water is goed Evelyne: oké, bitte en ze geeft je een glas water jij: Danke. Jullie praten nog wat en dan gaan jullie slapen. als jullie alle 2 in bed liggen fluistert Evelyne: slaapwel jij: slaapwel.

*De volgende morgen*
Nog altijd Bill *POV*
Als je wakker wordt ligt Evelyne nog te slapen, ze ligt met haar gezicht naar je toe. Ze is echt mooi als ze slaap niet dat ze anders niet mooi is. Je kijkt nog even naar haar en staat dan op. Als je in de keuken komt zie je dat Tom(kaulitz) al op is jij; goeie morgen broertje Tom: goeie morgen Jij: dat is ook de eerste keer dat jij zo vroeg op bent Tom: ja maar ik kon niet meer slapen Jij: is tommy verliefd? Tom: ik niet maar ik denk iemand anders wel big smile jij: oké ik beken ik ben verliefd op Evelyne Tom: ik wist het en wanneer ga je het haar vertellen? Jij: niet, allé nu nog niet en jij gaat het haar zeker niet vertellen.
Tom: oké maar als het te lang duur doe ik het toch. jij: Tom dat doe je niet. Op dat moment komt Evelyne binnen.

Evelyne *POV*
Als je wakker wordt sta je op(wat zijn we weer logisch vandaag) Als je naar de keuken loopt hoor je Bill zeggen “nee dat doe je niet”. Als je in de keuken bent zie je Tom ook staan. Jij: Tom wat mag je niet doen van Bill? Tom: wel ik mag van Bill niet vertellen... Bill: van mij mag hij niet vertellen wat hij nu wil vertellen en je steekt je tong uit naar Tom jij: oké ik heb het al begrepen. En je loopt naar de kast en haalt er borden uit en loopt dan naar de tafel om die te dekken.

Tom *POV*
Evelyne: Oké ik heb het al begrepen en ze loopt naar de kast en haalt er borden uit. Ondertussen kijkt Bill je nog altijd boos aan. Je doet alsof je het niet merkt en help Evelyne met de tafel zetten. Als de tafel gezet is staat de rest ook op, dus jullie kunnen gaan eten. Tijdens het eten Bespreken jullie wat je vandaag wilt gaan doen. Uiteindelijk gaan we shoppen. Daar zijn vooral Bill en Evelyne gelukkig mee. Als we allemaal klaar zijn vertrekken we.

Bill *POV*
Vandaag gaan we winkelen, het komt eigenlijk nog goed uit want je hebt een nieuwe broek nodig. Niet dat je alleen maar gaat schoppen als je iets nodig hebt, maar nu heb je een geldige reden. Opeens hoor je Tom roepen: Bill ben je bijna klaar we wachten jij: ja ik kom zo. Je haast je naar de anderen en dan vertrekken jullie. Jij loopt met Evelyne voor op. Iedere keer als jullie een winkel zien die jullie leuk vinden gaan jullie er heen, bij iedere winkel wordt het gezucht van de andere groter. Jij en Evelyne moeten er om lachen.

Evelyne *POV*
Jij en Bill moeten lachen met het gezucht van de anderen. Jij: Tom, Tom, Gustav, Georg en Andie gaan jullie anders terug naar het appartement wij komen zo wel. Tom(je broer): voor mij is het goed en dan kunnen we onderweg een film huren en jullie mogen van mij weer blijven slapen.Tom K.: is goed maar dan ga ik eerst even thuis langs voor wat spullen Bill: wil je dan mijn spullen ook meebrengen?
Tom K.: ja is goed. Andie: Ik wil wel nog blijven voor de film maar ik heb men moeder beloofd dat ik haar morgen naar de luchthaven ging brengen dus ga ik wel thuis slapen Jij: is goed en jullie Georg en Gustav? Gustav: ik ga liever ook naar huis na de film Georg: ik ook Jij: oké is goed, dus jullie blijven allemaal nog voor de film. Tom K.: oké dan ga ik eerst onze spullen halen en dan kom ik terug naar het appartement. Tom: wij gaan ondertussen een filmhuren Bill: en wij gaan nog een beetje shoppen.

sorry hij is echt wel lang maar ik hoop dat je hem leuk vindt
reacties bitte

Reageer (3)

  • Xtwins4lifeX

    hoe langer hoe liever!:Dalleen tom en bill blijven slapen! dat maakt het alleen nog maar leuker!(A)
    (K)

    1 decennium geleden
  • Faint

    maakt neit uit dat ie lang is hoor ^^

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    sppr:D:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen