Hey hier is deel 13
misschien typ ik vandaag nog een deel :D

Enjoy :D

Naar het pretpark
*De Volgende morgen*

Tom k. *POV*
Als je wakker wordt slaapt iedereen nog, dus je staat zo stil mogelijk op en gaat naar de keuken. Als je in de keuken bent zet je de tafel, als je klaar bent hoor je iemand naar de keuken komen. Het is Tom jij: goeie morgen Tom: goeie morgen ben je al lang op? Jij: nee 5 minuutjes ofzo. Tom gaat aan tafel zitten dus jij gaat ook maar zitten jij: Heb je gisteren gezien hoe Evelyne Bills hand vast nam tijdens de film? Tom: ja, we moeten die twee echt koppellen. Jij: heb jij een idee hoe we ze kunnen koppellen? Tom: ja (Ik ga nog niet zeggen wat anders is er niks meer aan). Als jullie alles besproken hebben komt Evelyne naar beneden.

Evelyne *POV*
Als je in de keuken komt zitten Tom en je broer je weer aan te kijken met die blik, ze zijn echt iets van plan :) jij: goeie morgen Tom en Tom k.: goeie morgen. Je gaat aan tafel zitten en begint te eten. Even later staat Bill ook op.

Jullie hebben vandaag besloten om naar het pretpark te gaan. Als iedereen klaar is vertrekken jullie met de auto naar het pretpark. In de auto zitten je broer en Tom voorin en jij en Bill achterin. Je luistert samen met Bill naar muziek. Je bent er achter gekomen dat jullie dezelfde groepen leuk vinden. Na een uurtje rijden zijn jullie bij het pretpark. Je doet je gordel los en stap uit. Als iedereen is uitgestapt gaan jullie naar de ingang een kopen een ticket.




Bill *POV*
Als jullie binnen zijn willen je broer en Evelyne eerst op de achtbaan. jij: Tom ga jij mee of zie je het niet zitten Tom: ik zie het niet echt zitten. Jij: ik ook niet maar ik denk dat ik toch maar mee ga Tom: is goed dan ga ik ook mee flauw lachje. Als je van de achtbaan komt voel je niet zo lekker terwijl Tom k. en Evelyne aan het lachen zijn. Evelyne: Bill gaat het wel goed met je, je ziet een beetje bleek. Jij: ik voel me niet zo lekker maar het zal wel over gaan Evelyne: anders gaan we even op een bankje zitten. Je wil nog iets zeggen maar ze sleurt je al mee naar een bankje. Je broer en Tom volgen jullie. Na 5 minuten voel je, je als stukken beter jij: het gaat wel weer. Wat wil je nu gaan doen? Evelyne: ik weet het niet misschien iets rustigs voor je maag :D jij: is goed.

tijdsprong *s’ Avonds*

Evelyne *POV*
“Ik vond het echt leuk in het pretpark. Bill: ja ik ook alleen jammer van mijn maag. jij: geeft niet jij kunt daar ook niets aan doen lief lachje . Maar nu ga ik even naar mijn kamer me een beetje op frissen Bill: ik ga me ook even opfrissen.
Als ik in mijn kamer kom zie ik op mijn bed een briefje liggen in neem het van mijn bed en die vouw het open er staat
Kom binnen 10 minuutjes naar het park
Bill
Je leest het briefje nog een keer en krijgt vlinders in je buik. Je doet vlug schone kleren aan en je make-up goed. Je stopt het briefje in je zak en gaat naar het park. Als je in het park bent zie je Bill op een bankje zitten. Je gaat er naar toe en gaat naast hem zitten.

reacties bitte

Reageer (2)

  • Xtwins4lifeX

    en nu moete ze gaan kussen!!! MOETEN!!!(A)
    (K)

    1 decennium geleden
  • Faint

    Ghehe, naajs :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen