hier is deel 15

Haave Fun :D

Tom en je broer keken heel verbaasd
Evelyne *POV*
Als jullie uit gelachen zijn gaan jullie terug naar de living. Daar zie je Tom en je broer zitten. Ze zitten er een beetje verslagen bij. Je vindt het best zielig. Jij: hey jongens Tom K.: hey . Opeens voel je 2 armen om je heen. Het is Bill, de ogen van Tom K. worden groot. Tom K.(lachend): Bill jij klootzak me zo voor de gek houden. Je draait je hoofd om naar Bill en die heeft een grote grijns op zijn gezicht. Je broer heeft zich ondertussen ook naar jullie toe gedraait zijn ogen worden nu ook groot Tom: oh je broer zo voor de gek houden jij(lachend): je moeten het maar weten komt er van als je alles achter m’n rug doet en je geeft Bill een zoen.

Bill *POV*
Je broers ogen werden helemaal groot toen hij jou en Evelyne zo zag staan. Nu laat je evelyne los en trekt haar mee naar de zetels. Je zet je neer en ze komt naast je zitten. Tom K.: ik vond het al raar toen je zei dat Evelyne niks voor je voelde jij: mh maar ons plan is toch gelukt Tom: maar dat van ons uiteindelijk ook :). Evelyne: dat is waar. jij: is er vanavond geen film of zo op TV Tom: ik zal eens kijken. Ja er is een actie komedie vanavond zin om te kijken? jij: voor mij is het goed. Tom k. voor mij ook. Evelyne voor mij ook. Dus jullie kijken naar de film. Evelyne legt zich helemaal tegen je aan Evelyne: mag toch? jij: natuurlijk en je voelt je helemaal warm worden vanbinnen Het is best nog een leuke film.

Evelyne *POV*
Als de film gedaan is zeg je “ik ga slapen” Bill: ik ook Tom K.: oehw braaf zijn hé. Bill: Tom kappen jij: slaapwel iedereen. Tom K. en je broer: slaapwel. Je doet je pyjama aan en Bill doet zijn kleren uit op zijn boxer na natuurlijk :D. En je kruip in bed. Als Bill bij je komt liggen lig je, je hoofd op Bills borstkast en je luister naar zijn ademhaling. Je wordt er helemaal rustig van jij: slaapwel en droomzoet en je geeft hem een zoen op zijn borstkast. Bill: slaapwel en droomzoet en hij geeft je een zoen op je kruin. Even later vallen jullie in slaap.

*De volgende morgen*
Bill *POV*
Als je wakker wordt voel je dat Evelyne nog altijd op je borstkast ligt. Je hoort haar ook diep ademen dus ze slaapt nog, je blijft rustig liggen en kijkt naar haar lieve gezichtje. Je voelt je echt gelukkig bij Evelyne. Dan voel je Evelyne bewegen en even later kijkt ze je slaperig aan jij: goeie morgen schat Evelyne: goeie morgen en ze geeft je een zoen. Dan gaat ze weer op je borstkast liggen jij: nog moe? Evelyne: nee niet echt maar ik lig hier zo lekker. jij: is goed blijf dan nog maar even en je geeft haar een kusje op haar kruin.

Reageer (1)

  • Xtwins4lifeX

    en ik doe weer lekker veder met kje quizjes :P
    echt leuke quiz!!!(yeah)ik ga snel verder want ik wil weten wat er gebeurt xD
    o ja,da van de tommy's voor de gek houden was echt fantastisch!:D
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen