hier is deel 16

Have Fun :D
sorry voor dat er geen uitkomst bij stond. Ik weet niet wat er gebeurt is sorry, sorry, sorry

ik weet hier niks te typen
Evelyne *POV*
Je was nog even blijven liggen op Bills borstkast. Na een paar minuten ga je recht zitten en je kijkt naar Bill, hij kijkt je met een lieve lach aan. Jij: Bill ik heb een vraag Bill: stel maar. Jij: ik denk dat ik het moment wel ga verpesten Bill: vraag nu maar jij: wanneer moeten jullie terug gaan toeren? Bill: over een week maar we beginnen met concerten in Duitsland. Jij: dat is waar ook dat is één van de redenen waarom ik hier ben. Bill kijkt je nu vragend aan. Jij: Men broer had me, toen hij terug kom naar België, 2 tickets gegeven voor het concert en ik mocht gaan van men ouders op voorwaarde dat men broer met me mee ging :). Bill: ik zit hier dus met een fan :D. Jij: ja maar dat wist je toch al Bill: ja je reactie toen je ons voor het eerst was meer dan duidelijk. Maar nu kun je gewoon mee met mij lief lachje. Jij: ja dat is waar maar ik heb jullie nog nooit live zien spelen. Bill: dan sta je gewoon voor de drang hekkens en dan kom je na het concert backstage. jij: oké is goed. Bill: maar kun je tijdens de vakantie niet mee op tour? jij: misschien als ik toestemming krijg van mijn ouders Bill: kun je ze vandaag bellen? jij: ja, maar waarom? Bill: Dan kan ik laten weten aan David dat er een persoon meer meegaat. Jij: oké is goed maar zouden we niet eens opstaan? Bill: ja, ik krijg honger :)

*In de keuken*

Tom K. *POV*
Als jij en Tom net klaar zijn met eten komen Evelyne en Bill de keuken binnen. Jij: goed geslapen. Evelyne: heel goed. Ik had vooral een zacht hoofdkussen :D. Je kijkt een beetje raar naar Evelyne waardoor ze moet lachen Evelyne: laat maar en zij en Bill gaan aan tafel zitten en beginnen te eten. Tom: ik ga boodschappen doen, gaat er iemand mee? Evelyne: ja ik Tom: oké. Bill: ik en Tom gaan dan nog wat dingen regelen voor de tour Evelyne: is goed kom je dan vanavond terug of niet. Bill: ja natuurlijk. jij: mag ik ook komen of niet Evelyne: van mij wel. Tom: van mij ook. Kom dan rond etenstijd ik ga koken vanavond.

*In de winkel*
Tom *POV*
wat wil je eten vanavond? Jij: we kunnen barbecueën op het terras jij: ja dat is een goed idee. Evelyne: kleine zusjes hebben altijd goeie ideeën jij: jaja zal wel. Jullie nemen de dingen die jullie nodig hebben voor de BBQ, drank en dingen die je gewoon nog nodig had. Als jullie terug in het appartement zijn, is er nog veel tijd over voor dat je jongens terug komen. Jij: wat gaan we doen. Evelyne: we kunnen een cd op leggen en ondertussen een beetje opruimen want dat is echt nodig. jij: ja dat is waar maar ik heb daar echt geen zin in. Evelyne: ik ook niet maar het moet ook gebeuren. Als we klaar zijn kunnen we nog iets anders doen.

*s’ Avonds*
Evelyne *POV*
Als jij en Tom bezig zijn met alles klaar zetten en zo gaat de bel jij: ik ga wel. Wanneer je open doet voel je 2 lippen op die van jou, je schrikt eerst maar beseft dan dat het Bill is. Je gaat met je tong over zijn lippen en hij doet zijn mond open (voor de mensen die het nog niet door hebben tz). Dan hoor je “get a room” als je kijkt zie je Tom K. met een grijs staan. Bill: Tom je moet ook alles verpesten. Jij: niet erg vanavond zijn we alleen in mijn kamer :D. Tom: ik wil het al niet meer weten. Jij: komen jullie nog binnen? Tom: ja graag :).

Reageer (3)

  • hartjes

    leuk

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    he,ik wilde dat net ook zeggen!(puh)
    oke,dan zeg ik het ook:haha,zo goed! xD'
    :Decht leuke quiz[weeral]!maar ik moet nu gaan eten dus ik weet ni of ik vandaag je quizjes nog kan maken :( ik hoop van wel natuurlijk.alee,veel liefs celine
    (K)

    1 decennium geleden
  • Faint

    Haha, zo goed xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen