Hey, hier is dus nog een quiz khad opeens inspiratie
ma denk dat dit echt de laatse is voor ik op vakantie vertrek.
have fun :D

Bill doet echt veel zijn hand zo
Vorige keer: Op het moment dat je haar zoent hoor je iemand binnen komen. Evelyne haalt onmiddellijk haar lippen van de jouwe en kijkt wie er is binnen gekomen.

Je voelt Evelyne in je armen verstijven, maar dan ontspant ze zich weer. Voor jou het teken dat het niet je broer is die binnen gekomen is. Nu draai je, je ook om, om te kijken wie er is binnen gekomen. Je ziet Tom staan, jij: hey. Tom: hey, best dat ik Tom K. niet ben. Evelyne: ja, ik heb echt geluk. Wil je het niet tegen Tom K. zeggen a.u.b. Tom: Nee hoor ik ga me zussie niet verklikken. Trouwens het is niet erg als ik het hem zeg, jullie weddenschap was toch dat hij jullie moest betrappen niet iemand anders. Evelyne: je hebt gelijk. Mijn broertje is weer eens slim. ‘altijd’ zegt Tom met een grijns op zijn gezicht. Evelyne zegt lachend ‘jaja zal wel’. Tom gaat naar het toilet want daarom was hij ook gekomen. Evelyne geeft je nog vlug een kusje op je mond en zegt dan ‘ik ga maar eens terug, ze vragen zich vast af waar ik blijf’ jij: oké ik kom zo.

Evelyne *POV*
Als je terug aan tafel gaat zitten zegt Gustav ‘is het in de toiletten geheime vergadering of zo’ Jij: nee waarom? Gustav: eerst ga jij naar het toilet en dan Bill en dan ook nog Tom. Georg: en dan blijven jullie allemaal zo lang weg. Jij zegt met een lach op je gezicht ‘oh verdorie jullie hebben ons door’. Bill is ook terug aan tafel komen zitten en vraagt wat er zo grappig is. Jij: het is helemaal niet grappig, ze hebben onze geheime vergadering door. Bill heeft door dat je de jongens voor de gek houd en zegt ‘oh verdorie’. Je proest het bijna uit van het lachen want na Bills reactie zaten Tom K., Georg en Gustav zo dom naar jullie te kijken. Je weet je nog net serieus te houden. Je ziet dat Tom terug komt van het toilet en Bill zegt tegen hem ‘moet je nu eens wat weten ze hebben onze geheime vergadering ontdekt’. Tom heeft ook door dat jullie de jongens voor de gek houden en zegt ‘verdorie net nu alles bijna geregeld was’. Nu kijken de jongens nog dommer naar jullie. Gustav: en wat waren jullie dan wel van plan? Tom K.: ja dat wil ik ook wel eens weten, en er zijn wel betere plaatsen om te vergaderen dan in het toilet. Bill: we wilden jullie verrassen met een nieuw toilet op de tour bus, daarom vergaderden we ook in het toilet. Tom: maar nu jullie de verrassing geraden hebben gaat het niet meer door. Je hebt ondertussen pijn in je kaken van je lach in te houden, en als Georg vraagt ‘menen jullie dit nu’ en Bill en Tom dood serieus van ja knikken hou je het niet meer. Je barst in lachen uit en je krijgt zelfs tranen in je ogen. Door je tranen heen zie je Tom K., Georg en Gustav verwonderd naar je kijken. Nu moeten Bill en Tom ook lachen. Als je een beetje op adem bent gekomen zeg je nog half lachend ‘jullie geloven echt alles’. Georg: ik geloofde je eerst ook niet maar toen Bill en Tom ook begonnen geloofde ik het wel’. Jij, Bill en Tom lachen nog een beetje na tijdens het eten terwijl de andere jongens zeggen dat jullie moeten op houden. Als jullie alles op hebben vragen jullie de rekening, betalen en gaan dan verder met shoppen.

Jullie zijn weer aan het shoppen als je de winkel van je dromen ziet. Je trekt Bill mee aan zijn arm richting de winkel. Hij roept naar de jongens dat jullie de winkel binnen gaan. Bill: waarom zo’n haast? Jij: heb je al gezien hoeveel mooie kleren hier hangen? Bill: eh afgezien dat het allemaal meisjes kleren zijn, zijn het mooie kleren ja. Bill is nog dingen aan het zeggen terwijl je al naar de rekken loopt. Je hebt al snel een heleboel kleren in je armen. Bill: ga je die allemaal passen? ‘ja waarom zou ik ze anders meenemen naar het pashokje’ zeg je met een lachje op je gezicht. Bill: ja oké dat was een domme vraag. Je gaat het pashokje in en trekt je eerst outfit aan. Als je buiten kom zie je dat de andere jongens ook naar binnen zijn gekomen. Jij: hey, en wat vinden jullie er van? (je hebt een zwarte skinny jeans aan met een zwart T-shirt met rode opdruk er boven) Bill: helemaal in orde. Tom: mijn zussie heeft een uitstekende smaak. Je past nog een heleboel dingen en doet ze ook bijna allemaal mee. Als je, je kleren gewone weer aan hebt gaan jullie afrekenen. Het is maar best dat je ouders je zoveel geld hebben mee gegeven.
Als jullie buiten zijn wil je Bill een kusje geven maar je bedenkt je nog net op tijd en geeft hem dan maar een knuffel. Achter je hoor je Tom K. shit zeggen. Je draait je om en zegt met een grijns op je gezicht ‘Tom je dacht toch niet dat ik je het zo gemakkelijk ging maken’ Tom K. : nee maar, er is altijd een kleine kans hé. Jij: keep on dreaming Tom.

ik hoop dat je hem leuk vond

Reageer (1)

  • Faint

    Supeer, schnel weiter
    Have fun op vakantie ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen