Lina


Ashley


proloog

Lina
Hi guys,

Ok dus even kort voor ik weg moet. Ik ben Lina Rose, spreek je uit als Lena in het Engels dus. Ik woon in Beverly Hills, tussen de rijke mensen en sterren. In de glitter and glamour wereld. Mijn beroep: weddingplanner. Ik plan de grootste bruiloften zowel voor bekende als minder bekende celebrity’s. Ookal ben ik nog maar 21, toch heb ik me al helemaal naar bovengewerkt en ben ik nu één van de belangrijkste –misschien wel dé belangrijkste- weddingplanner van het bedrijf. Ik verdien goed mijn brood en woon samen met mijn beste vriendin in een kleine villa naast heel wat acteurs en zangers. Dat is heel handig om te socialisen en om erachter te komen wanneer iemand bekend gaat trouwen. Nu moet ik door, weer wat geld er doorheen jagen, te veel uitgeven aan kleren enzo.

See yah!! xoxo


Ashley
Hi people!

This is Ashley. Wat kan ik zeggen. Ik ben zo’n 18 jaartjes en woon samen met mijn beste vriendin Lina. Dankzij haar enorme loon kunnen we ons een mini villa veroorloven, met zwembad. Het leven kan toch heerlijk zijn.. Ik ben net afgestudeerd van de ‘high school’ en begin nu meteen aan mijn universitaire studies. Maar dat is allemaal oninteressant. Ik woon in Beverly Hills tussen de famous people, nu zal je wel denken cool. Maar eigenlijk zijn ze maar oninteressant, en die duizenden fotografen en fans zijn ook niet zo gezellig. Whoops ik moet gaan, Lina en ik gaan winkelen. Lekker geld spenderen en ijsjes eten.

Bybye xoxo


Story:

LinaPOV

Ik grijp mijn tas en mijn sleutels en wacht ongeduldig tot Ashley de trap afgesukkeld komt. Eindelijk verschijnt ze aan de bovenste trede. Ze springt de trap af op één been en ondertussen probeert ze haar linkervoet in een schoen te proppen. ’Komaan slomie!!’ roep ik.
’Jaja’ zegt ze. Ze neemt een vest en loopt dan naar de voordeur. Ze doet hem open, sluit hem dan weer en draait zich om. Lachend hou ik haar tas in de lucht, ze loopt naar me toe, neemt de tas vast en loopt dan naar buiten. Ik volg haar en 10 minuten later parkeer ik vlotjes op de laatste vrije vlek op de parkeerplaats. We stappen uit en Ashley haakt bij me in, arm in arm lopen we het winkelcentrum binnen. Meteen zetten we koers naar ons favoriete winkeltje, binnen doorzoeken we alle rekken grondig om toch maar niets te missen. Een half uur later komen we met onze handen vol zakken naar buiten. We kijken elkaar grijnzend aan. ’Misschien wat teveel gekocht?’ zeg ik.
’Je kan nooit teveel kleren hebben’ zegt Ashley wijs.
’Tenzij je kast uitpuilt natuurlijk’
’Dan koop je toch gewoon een grotere’ zegt ze. ’En trouwens we hebben een inloopkast, daar is altijd wel plaats’
We winkelen nog een halfuur verder en ploffen dan neer aan een ijssalon. We rippen nog wat extra stoeltjes voor onze zakken. ’Jij besteld’ zeg ik.
’Pff’ zucht Ashley. Ze hijst zich recht en loopt naar voren om het ijs te halen. Ondertussen bekijk ik alles mensen die voorbij komen, in de hoop een glimp op te vangen van een mooie jongen. Maar geen enkele jongen is de moeite waard om langer dan 5 seconden naar te kijken. Teleurgesteld draai ik me om en ik inspecteer mijn winkelzakken, om mijn nieuwe kleren nog eens te bewonderen.

That’s the beginning x’D nog niets spannends dus x’)

Reageer (7)

  • JBsDeenaTH

    geweldig.. snel verder

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    OMG!! IT'S ME xD
    hebt ge da express zo gedaan? :X:$
    snel verder!
    ly.x

    1 decennium geleden
  • Literature

    Super!!
    Klinkt spannend :X

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER hééééèèè!!!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Weet je dat dat een van mijn 5 nieuwe ideeën waren :O
    Snél Verder gaan héa:Y)
    Je gaat het zo veel beter dan mij doen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen