~two~

#LinaPOV

’Lina ik word nerveus van je’ zegt Ashley die rustig haar nagels zit te vijlen. Ik stop even om haar aan te kijken en ga dan verder met ijsberen, af en toe werp ik een blik op de klok. ’Lina’ zegt ze geïrriteerd.
’Sorry’ zeg ik en ik ga naast haar zitten. Ik zet me op het puntje van de bank en tep zenuwachtig met mijn voeten. Ashley kijkt me geïrriteerd aan. ’De tijd gaat echt niet sneller als je zo doet hoor’ zegt ze.
Ik zucht hard en sta dan op om naar de wc te gaan, voor de zoveelste keer. Ik heb alle symptonen van zenuwachtig zijn, gewoon omdat ik Kevin straks zie. Oké ik geef het toe, het is niet gewoon, het is geweldig! Ik ben blij Ashley erbij was, anders had ik hem waarschijnlijk nooit meer terug gezien. ’Lina!!’ roept Ashley. ’Het is tijd!’
We rijden richting de kermis en zien Kevin al staan, hij draagt een zonnebril en onopvallende kleren, waarschijnlijk om niet herkent te worden. ’Hi’ begroet hij ons.
’Hi’ antwoordden Ashley en ik in koor. We praten even tot Ashley haar keel schraapt.
’Wel euhm, ik ga maar eens’ zegt ze.
’Hoezo?’ vraag ik.
’Ik heb de neef van de vriendin van mijn broer zijn lief beloofd om euhm, zijn laptop te maken’ zegt ze. ’Dus dag’ zegt ze. Ze geeft me een knuffel, ’verpest het niet’ fluistert ze in mijn oor. Ze neemt afscheid van Kevin en loopt dan weg, net voor ze de hoek omloopt steekt ze nog even haar duim op en dan is ze weg. Ik draai me nerveus om naar Kevin. ’Dan zullen we maar eens verder gaan he?’ zegt hij. Ik knik en we lopen door de drukke massa. ’Daar!’ zeg ik. Ik wijs naar een achtbaan en trek Kevin mee aan zijn hand, aan de achtbaan laat ik verlegen zijn hand los. We schuiven aan voor een kaartje en kunnen dan al meteen in de atractie. Tijdens de rit gillen we voor express en lachend stappen we uit de karretjes. We lopen verder en komen voorbij een kraampje met snoep en ik kijk watertandend naar een suikerspin. ’Wil je er één?’ vraag Kevin en hij maakt een hoofdbeweging naar de suikerspin. Ik knik en hij loopt naar het kraampje, iets later komt hij terug en hij overhandigd mij een wel heel erg grote sukerspin. ’Tnx’ zeg ik. Ik trek een stukje af en steek het in mijn mond ’Ook een stukje?’ vraag ik. Hij knikt en ik steek lachend wat in zijn mond. Dan lopen we verder en ik stop aan een schietkraampje. Ik betaal en geef de suikerspin aan Kevin. Ik laad mijn geweer en begin dan op de patronen te schieten. ’Niet slecht’ zegt Kevin lachend. Hij betaalt ook en geeft de suikerspin aan mij. ’Proficiat meneer, je mag iets kiezen uit deze rij’ zegt de vrouw. Haar stem klinkt mechanisch en ze rammelt de woorden af alsof ze het al duizend keer gezegd heeft, wat waarschijnlijk ook is.
’Voor jou’ zegt Kevin. Hij geeft me een grote Hello Kitty beer. Ik kijk hem recht in de ogen en lach mijn tanden bloot. ’bedankt’ Onze hoofden komen dichter bij elkaar, tot ik opeens een druppel op mijn neus voel. Meer en meer druppels vallen langzaam naar beneden tot het opeens stortregent. Kevin neemt mijn hand en samen rennen we naar de auto, ik wijs hem de weg naar ons huis. Hij rijdt de oprit op en stapt samen met mij uit, ik steek mijn sleutel in het slot en de deur gaat vlot open. ’Ik vond het heel fijn, ik heb me echt geamuseerd’ zeg ik.
’Tot dit dan’ zegt Kevin lachend. De regen plenst neer op de daken en maakt een gezellig geluid.
’Ja’ We nemen afscheid en hij stapt terug in zijn auto, ik zwaai nog even en loop dan naar binnen de deur valt achter me dicht en Ashley kijkt op. Ze zit voor de tv met een doos popcorn op haar schoot. ’En?’ vraagt ze veelbetekenend. Ik zet me naast haar en vertel honderduit, tussendoor neem ik even adempauzes en prop wat popcorn in mijn mond.


And now I'm gonna eat!! x'D

Reageer (7)

  • STARLET

    Hello Kitty is geen beer (A)
    Maar een poes =D

    1 decennium geleden
  • JBsDeenaTH

    oeh suikerspin zo lekker..!!!

    snel verder !!!!!

    1 decennium geleden
  • Literature

    Man ik heb dus zo lang naar die foto zitten staren :$
    OOeehh... Sexy ;)
    Kevin, The Romanticus!
    Zo wordt hij vaak genoemd heeft hij toe gegeven!

    :Y):Y)Snell Verderr:Y):Y)

    Love it:Y)

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    HAHA xD super!
    ö ge hebt mij gwn bespioneerd toen ik es zenuwachtig wz fzo ö ik doe precies zo xD
    heeeel snel verder!
    ly.x

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ik heb honger!
    Maar heb al gegeten!
    Oh hoe lief!(H)
    Snél Verder gaan héa :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen