Foto bij Hoofdstuk 14

Oké, zeg nu eens eerlijk: was het vorige stukje werkelijk zo slecht? Ik bedoel: ik ben 2 abbo's verloren en er was maar 1 reactie! :(
Nou ja, dit stukje is in ieder geval erg goed. (vind ik persoonlijk)
Eigenlijk had dit stukje iets langer moeten zijn, maar ik heb het in twee stukken gehakt omdat het 2196 woorden lang was. Dat is gewoon veel te veel, dus er ligt nog een hoofdstuk van 1246 woorden lang klaar. (A)
Maar dat stukje krijgen jullie niet voor niets! Als jullie zo lief zijn om 3 reacties te plaatsen zal ik er vandaag nog eentje online zetten! (en ja, die moeten van verschillende mensen zijn!)
Die reacties hoeven echt niet veel inhoud te hebben, gewoon je mening eventjes geven. (A) (en ja, ik zal je reactie voor twee tellen als je een geweldig lange reactie met uitgebreide theorieën, onderbouwde mening en opbouwende kritiek geeft.)

Voor de mensen die zich afvragen wat er nou zo grappig is in het tweede stukje, bij die nadenkende en koppige Minte moet je iets zoals dit voorstellen. xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • mayla

    echt een onzin mensen die deaboeen
    weet niet eens of dat een echt woord is ofzo maarja
    dat mag gewoon niet van dit verhaal(N)

    ik lees morgen weer verder, moet nu aan scheikunde beginnen...
    morgen toets en niet eens begonnen....

    maar goed echt een cool verhaal :)
    ga snel door!

    1 decennium geleden
  • Wiarda

    Wat een stomme idioten zeg, die hun abo opgeven.
    En Minte doet me aan mezelf denken, toen ik jonger was. Geweldig, dat gezicht ><

    Sorry, heb geen theorieën, want ik heb het zo heet dat ik flauw ga vallen. Papa vond het leuk om in dit weer naar het winkelcentrum te lopen en weer terug. Ik heb nu wel Smekkies in alle Smaken :'D (Een soort snoepjes die daarop lijken, maar dan met altijd dezelfde zoete, chemische smaken ><)
    Maar jij gaat nu nog een stukje online zetten, aangezien ik net heb besloten dat je nichtje ook voor 2 telt. En het feit dat deze reactie bijna nutteloos is, op het feit na dat ik Smekkies heb :'D
    En mijn broertje doet raar (wanneer niet) en hij gaat operazingen? Wahah, ik weet het niet LOL. Volgens mij heb ik een zonnensteek opgelopen of zo. Ik doe apart. En ik ben moe. Dat is de schuld van POTC. En van Jack Sparrow, omdat hij sexy is :9~ En William trouwens ook. Fantastisch, toen hij zweepslagen moest ontvangen bij Davy Jones. Mwahaha, okee ik ben best wel vreemd ><
    Maar terug over jouw verhaal (volgens mij heb ik het daar de hele reactie nog niet over gehad ><). Jij moet snel verder. Nu. Eigenlijk. Ja. Nu.
    Want ik wil héééél graag een nieuw stukkie. En dat krijgen we ook, aangezien Jip voor 10 telt :'D
    Dan komen we uit op 11 reacties. En sterker nog, deze is blind getypt, ik heb de hele tijd niet naar het beeldscherm gekeken. Wahahaha, ben ik niet geweldig? Jaja, dat dacht ik ook :'D

    Maar kortom. Ik heb geen theorieën, maar ik vind dit toch wel een leuke reactie, vind je niet? Oké, ik geef toe, hij slaat nergens op. Qua inhoud gaat het over POTC, CAPTAIN Jack Sparrow (OMGOMGOMGHOT) en William Turner (LEKKAAH) en het feit dat ik op een of andere manier op ouwe mannen val (Johnny Depp, Orlando Bloom - okee niet zo oud maar in vergelijking met mij wel - Jason Isaacs, Peter Facinelli, Alan Rickman) Google ze maar. Muhahaha. Allemaal acteurs, btw. Eigenlijk ben ik vooral verliefd op hun karakters (Johnny Depp - Captain Jack Sparrow, Orlando Bloom - William Turner, Jason Isaacs - Lucius Malfidus, Peter Facinelli - Carlisle Cullen, Alan Rickman - SNAPEEEE<3)
    Lol, deze reactie wordt steeds onzinniger. Ik begin zelfs te twijfelen of ik hem wel moet plaatsen, aangezien hij niet eens over je verhaal gaat maar over lekkere mannen. Ik ga nu ECHT iets over je verhaal zeggen:

    Hij is übergoed en jij moet nu doorgaan.
    Zo, dat was over je verhaal. Nu weer verder over... Oké, laat maar, hier komt toch niets beters meer van >< Ik verzend hem nu gewoon, oké? SNEL VERDER, BEGREPEN?

    1 decennium geleden
  • Eledhel

    Wil je wat vaker posten, om de dag ofzo? Nu ben ik de hele verhaallijn kwijt haha =P

    2 abo's kwijt? Ik was er ook al 2 kwijt )=

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen