~ deel 6.



'gedachte'
'gezegd'
flashback

#LinaPOV

Hier zit ik dan, in de auto bij Kevin en Daniëlle. Ik kijk uit het raam en slaak een zucht. ’Is er iets?’ vraagt Daniëlle. ’Wat?! Oh nee hoor, er is niets’ ‘Ik ben verliefd op je verloofde en ik heb hem bijna gekust, maar voor de rest is alles ok.’ Dit weekend wordt gewoon een marteling, 3 dagen aan een stuk van ’s morgens tot s’ avonds Kevin en Daniëlle samen zien? Waarom heb ik toch naar Britt geluisterd? Maar goed dat Ashley meegaat, het heeft me wel veel overtuigingskracht gekost, maar ze komt wel.
’Please wil je meegaan?’ vraag ik aan Ashley nadat ik haar het hele verhaal heb gedaan. ’Sorry, ik kan niet’ zegt ze. ’Komaan please!! Je zou me een enorm plezier doen. En het is daar mooi, ze hebben zwembaden, sauna noem maar op. Het enige wat ik van je vraag is om mee te gaan zodat je me kan afleiden als ze klef beginnen te doen.’ zeg ik. Ik zit bijna op mijn knieën, desnoods ga ik aan haar broek hangen als een klein kind. Ze moét en ze zál meegaan. Ik zie aan haar blik dat ze begint te twijfelen en ik grijp mijn kans. ’Sauna, zwembaden, schoonheidsbehandeling’ zing ik zo verleidelijk mogelijk. ’Ik moet leren, je weet wel. Ik zit nog op de universiteit’ Haar verweer is maar heel zwak, ik ruik mijn overwinning al. ’Je kan leren aan het zwembad met een cocktail in je hand, of wanneer je een pedicure krijgt. Kom gewoon mee!’ smeek ik. ’Ok dan’ zucht ze.
We hebben afgesproken dat ze iets na me komt, zodat ze nog de tijd had om na haar lessen haar koffer te pakken.
’Seg Lina’ begint Daniëlle opeens. ’Ja?’. ’Hoe zit het nu tussen jou en je crush’ Mijn ogen dwalen paniekerig af naar Kevin, maar hij blijft gewoon voor zich uit staren. ’Mijn crush?’ vraag ik nonchalant. ‘Please laat haar ophouden! Als er een God is laat Hem dan nu tussenkomen!’ ’Ja die held, degene die je heeft gered’ zegt ze samenzweerderig. ’Euhm wel dat is niets geworden’ antwoord ik. Kevin kijkt nog altijd strak voor zich, maar ik zie dat hij het gesprek zo goed mogelijk probeert te volgen. ’Dat geloof ik niet, 3 dagen later had je nog altijd pretlichtjes in je ogen’ zegt Daniëlle. Ze heeft zich ondertussen omgedraaid zodat ze me kan aankijken en ze lacht vriendelijk. ’Nee het was niets’ probeer ik haar af te schudden. ’Komaan, wat is er gebeurd?’ vraagt ze nieuwsgierig en vol medelijden. ’Wel, hij bleek één van de bruidegoms te zijn waarvan ik het huwelijk moet plannen’ zeg ik eerlijk. Opeens wijkt de auto af naar links en ik zie in de voorspiegel, dat Kevin geschrokken kijkt. ’Zag je die kat op de weg?’ vraagt hij. ‘Kat mijn gat.’ Daniëlle draait zich terug naar mij. ’Dat is echt ziek’ zegt ze. ‘Vertel mij wat en het is dan nog jou verloofde ook.’ ’Hmm’
In het hotel, loop ik meteen na het inchecken naar mijn kamer. ’Moet even verfrissen’ mompel ik tegen niemand in het bijzonder. Met mijn sleutel loop ik naar de lift, ik druk op het knopje van de verdieping en wacht geduldig tot de lift vertrekt.
’Zware dag?’ hoor ik achter me. Ik draai me om en een knappe jongen van ongeveer mijn leeftijd kijkt me vragend aan. Hij heeft iets langer zwart haar en helder blauwe ogen die er mooi bij afsteken. Hij is heel erg aantrekkelijk, maar toch voel ik geen kriebel in mijn buik zoals ik anders zou doen. ‘Stomme verliefdheid. Stomme Kevin.’ Hij kijkt me nog steeds vragend aan. ’Ja’ zeg ik en ik schenk hem een zuinig lachje. Ik draai me terug om en kijk naar het nummer van de verdieping, nog 3 en ik ben er. ’Maar nu kan je wat ontspannen he’ zegt hij. ‘Ja als je me met rust laat.’ Ik draai me terug naar hem en breng weer een klein lachje op. ’Niet echt, ik ben hier voor mijn werk’ Ik zie dat hij nog iets wil zeggen, maar net op dat moment gaat de lift open en zijn we op mijn etage. ’Wel hier moet ik zijn, bye’ zeg ik en ik haast me de lift uit. Ik voel hoe hij mij verbaasd nastaart, maar ik heb nu echt geen zin in mannen. In mijn kamer laat ik me op bed vallen met het idee de hele dag hier door te brengen.

I wanna sleep --'

Reageer (7)

  • cientjjj

    SNEL VERDER!!

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    hhi KEVIN (H) xD
    super!
    snel verder
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    G dan slapen!
    Super!
    Snél Verder gaan héa:Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Literature

    Mannen :X
    Haha!
    Die Kevin is wel echt geniaal!
    Maar ook wel een beetje Sneaky!
    Die foto is superSexy!!
    :Y):Y)Snell Verderr:Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Liberta

    Supper !!
    snell verder !! :D
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen