Deel 8.

#AshleyPOV

’Somebody has a crush’ zingt Lina zachtjes. Ik por haar terug. ’Ik weet niet wat je bedoelt’ fluister ik terug. Ik zie dat ze nog iets wilt zeggen, maar net dan stappen we in de lift, dus ze kan niets zeggen zonder dat Joe het hoort. De hele tijd zit Lina te neuriën op hetzelfde toontje als dat ze daarnet gezongen heeft. Ik werp haar boze blikken toe, maar ze gaat gewoon grijnzend verder. ’Weet je je bent net een klein kind’ sis ik als we uit de lift stappen. Ze neuriet nog harder en kijkt me uitdagend aan. Ik negeer haar en wacht tot ze de deur heeft opengedaan. Ik bedank Joe en kijk dan om me heen. ‘Wat een luxe.’ ’Somebody has a crush’ begint Lina meteen weer te zingen zodra de deur achter Joe dichtvalt. ’Hoe oud ben je ook weer?’ vraag ik. ’21’ zegt ze trots. ’Maanden’ mompel ik in mezelf. ’Hé dat heb ik gehoord’ zegt Lina en ze gooit een kussen naar me. Ik steek mijn tong naar haar uit zoals een klein kind en begin mijn koffer uit te pakken.
’En hoe zit het nu met jou?’ vraag ik. Lina ploft op het bed neer en zucht. ’Niet zo goed?’ vraag ik overbodig. ’Ik moet de hele tijd zien hoe close ze met elkaar zijn. Begrijp me niet verkeerd ik vind Daniëlle echt fijn enz., maar aargh ik ben zó jaloers!!’ Ze laat zich achterover vallen en kijkt naar het plafond. Ik stop het stapeltje kleren dat ik vast heb in de kast en ga naast haar liggen op bed. ’Weet je, maak je niet druk om Kevin. Hij gaat trouwen er valt niets meer aan te doen, je moet je zinnen op iets anders richten. De trouw, een andere jongen, wat jou afleid. En zodra het huwelijk voltrokken is en de laatste gasten van het feest weg zijn, dan hoef je hem nooit meer te zien’ zeg ik.
’Behalve op tv en in de boekjes’. ’Tegen dan ben je over hem’ zeg ik zo overtuigend mogelijk. Eigenlijk heb ik er mijn twijfels bij, ik heb Lina nog nooit zo gezien. Ik heb haar wel al eerder verliefd meegemaakt, maar nooit zó fel. En die Kevin wel, laat ik het zo zeggen, volgens mij voelt hij meer voor Lina dan voor zijn toekomstige bruid. Die twee hebben iets samen.

#LinaPOV

’Lina?’ Daniëlle zwaait voor mijn ogen en ik kijk op. ’Sorry wat?’ vraag ik. ’Of je mee komt, we hebben jou ervaring nodig om te zien wat we gaan doen met de feestzaal’ zegt ze. ’Oh ja ok ik kom’ zeg ik. ’Ik blijf wel hier met Frankie’ stelt Joe voor. ’Ooh dan kan Ashley je wel gezelschap houden’ zegt Denise. ’Oh nee Ashley komt wel mee he?’ zeg ik en ik staar Ashley doordringend aan. ’Wel eigenlijk blijf ik liever hier, om het hotel wat te verkennen enz’ zegt Ashley. ’Had je maar niet moeten zingen’ zegt Ashley grijnzend als ik voorbij haar loop. ‘Ik had kunnen verwachten dat ik die terug ging krijgen. Maar nu heb ik tenminste Denise en Paul nog om me op te concentreren als ik Kevin en Daniëlle niet meer samen kan zien.’
’We kunnen de tafels daar zetten en dan daar plaats vrijhouden voor de dansvloer’ stelt Daniëlle voor. ’Mhh. Maar ik denk dat het beter daar zou staan’ zeg ik. ’Hier dan de tafels, daar de ruimte voor de dansvloer en dan hier voor de tafel met de cadeaus’ zeg ik. ’Het is natuurlijk hoe jullie het willen, maar mij lijkt het beter’. ’Mhh ja ik denk het ook’ zegt Kevin. ‘Ging hij net akkoord met mij?’ ’Wel jij bent de professional dus we vertrouwen helemaal op jou’ zegt Denise vriendelijk. ‘Zou je dat wel doen aangezien ik stiekem verliefd ben op de bruidegom? Maar tot zoiets zou ik me nooit verlagen. Ik zou nooit Kevin’s huwelijk kunnen verpesten gewoon omdat ik zo stom was om verliefd op hem te worden.’

en nu nog ff quizen lezen en dan slapen ^^

Reageer (7)

  • Literature

    Super!
    Ik sluit me bui Lies aan (A)
    Ik heel moe zijN!
    :Y):Y)Snell Verderr:Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Liberta

    stoer en keimooi !!
    snell verder!!
    xx

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER héé!!

    1 decennium geleden
  • Nudity

    supér!
    snel weiter!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Nja.. Wat wil je met zo'n over-cute-mega-lieve-bruidegom ><
    Snél Verder gaan héa:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen