Deel 8.

#AshleyPOV

’Dus jij bent een vriendin van Lina?’ vraagt Joe aan me. ’Ja’ antwoord ik. Ik kijk wat om me heen en zwaai mijn armen heen en weer. Joe kijkt me raar aan en ik ga snel terug stil staan, natuurlijk lukt dat maar even. Ik begin al meteen op mijn voeten heen en weer te schommelen en Joe kijkt me geamuseerd aan. ’Sorry’ mompel ik. ’Dus jij bent Kevin’s broer?’ vraag ik om toch maar iets te zeggen. ’Ja. Frankie!!’ roept hij. ’Hoezo, heet jij niet Joe?’ vraag ik helemaal in de war. ’Nee, Frankie!’ ‘Ok, is hij nu met mijn voeten aan het spelen? Ik weet toch wel vrij zeker dat het kleine jongetje Frankie heette.’ Opeens rent Joe weg en ik kijk hem geshockt na, ‘hoe beleefd’. Ik kijk naar buiten en zie daar het jongetje waarvan ik dacht dat hij Frankie heette eenzaam rondlopen. Niet veel later zie ik Joe rennen, ik kijk naar de afstand en besef dat eer hij bij Frakie is, er allang iets mis kan zijn gegaan. Ik kijk om me heen en zie een andere uitgang. Ik ren ernaar toe en loop naar buiten, over het grasveld richting Frankie. Mijn haren wapperen achter me aan en ik besef te laat dat mijn schoenen niet geschikt zijn om mee te lopen. Eindelijk bereik ik Frankie en ik neem hem mee richting Joe. Uitgeput komt hij voor ons staan. ’dankje’ zegt hij helemaal buiten adem. ’Hoe kom je hier zo snel?’ vraagt hij dan. ’Ik heb een andere uitgang genomen’ zeg ik lichtelijk trots.

#LinaPOV

Na alles besproken te hebben, ben ik eindelijk vrij. Ik besluit om alle stress er eens af te sporten door naar de fitness te gaan in het hotel. Boven in mijn hotelkamer ga ik op zoek naar sportieve kleren. Ik ben er nog maar net of de deur gaat open en Ashley komt lachend binnen. ’Heb je je geamuseerd’ vraag ik duidelijk overbodig. ’Mhh’ zegt ze lachend. Ze laat zich op bed vallen en kijkt dan naar mij. ’Wat ga je doen?’ vraagt ze. ’Ik ga me even ontspannen in de fitniss’. ’Wat je ontspannen noemt’. ’Zin om mee te gaan?’ vraag ik toch maar. ’Liever niet’ antwoordt ze. Ik knik en grijp snel een shortje en topje uit de kast en ga me dan in de badkamer omkleden.

-@ the gym-

’Vrij?’ hoor ik langs me. Ik kijk langs me en de jongen die ik daarstraks in de lift heb gezien kijkt me vragend aan. ‘Volg je mij ofzo?’ ’Voor even’ antwoord ik. Ik kijk terug voor me en ga verder met fietsen. ’Wat voor werk doe je eigenlijk?’. ’Ik ben weddingplanner’ Zonder verder te vragen naar wat hij doet stap ik van de fiets af en loop naar een andere oefening.

kort :X

Reageer (6)

  • JBsDeenaTH

    verder! verder! verder!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Doesn't suck
    Snél Verder gaan héa:Y):Y)

    1 decennium geleden
  • fabregASS

    vederrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Suckt ni (puh)
    Mén, ik zou ook moeten ontstressen ><, 'kmoet voor Ned. nog een recensie maken, en voor Frans heb ik net een samenvattig gemaakt, en die's volgens mij te kort en :((:((
    Ik haat school
    & looooove deze serie
    <3
    Supér ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit
    <3

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNEL VERDER héé!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen