13

#LinaPOV

’Lina?!’ ‘Ja?!’ Ik herschik wat dossiers en kijk net op als Britt mijn kantoor komt binnengelopen. ’Daniëlle is hier’ zegt ze een beetje vies. ’Heb je nu ook al iets tegen Daniëlle?’ vraag ik verbaasd. ’Nee hoezo?’ vraagt ze ook verbaasd. ’Je keek alsof je net een dode rat zag’ zeg ik lachend. ’Of ik kwam net een bruid tegen die heel erg naar knoflook stinkt omdat ze in een bruidsmagazine heeft gelezen dat je huid gaat glanzen van knoflook’ ‘Van knoflook?’ ‘Ja’ ‘Arm ding’ zeg ik hoofdschuddend. ’Wil je de dossiers van het Williams huwelijk even nakijken?’ Britt knikt en ik haast me naar Daniëlle toe. ’Lina!’ roept ze blij en ze geeft me een knuffel. ’Bijna alles is geregeld he?’ vraagt ze. Ik knik zachtjes. ’Alleen nog een paar late uitnodigingen versturen, de taart kiezen, de laatste hand leggen aan de jurken van de bruidsmeisjes en nog een paar details beslissen’ som ik op. ’Dus iets wat Kevin eigenlijk alleen kan?’ vraagt ze. ’Eigenlijk wel, maar het is altijd beter dat je die dingen als koppel beslist’ Argwanend kijk ik haar aan. ’Hoezo?’ vraag ik. ’Ik ga een week naar de Caraïben met vriendinnen, het staat al heel lang vast en aangezien er nog alleen maar details te regelen zijn..’ legt ze uit. Ik knik zachtjes. ’Zolang Kevin daar mee akkoord gaat, is het voor mij goed’ ‘Ik ga het nu met hem bespreken, ik wou eerst jou raad om vragen’ zegt ze.
Na nog wat praten en bespreken verlaat ze het gebouw. Mij verbaasd achterlatend. De laatste week voor het huwelijk, is bedoeld als ontspanning, of zo gaat dat toch bij ons. We zorgen ervoor dat zowel de bruid als de bruidegom een week hebben om te relaxen, zodat ze zeker stralen op hun bruiloft. Het enige wat ze nog te doen hebben, zijn kleine details beslissen, zoals kleuren, wijzigingen van plaatsen op de receptie en nog pietluttige dingen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat de bruidegom en bruid een week voor het huwelijk gescheiden waren van elkaar. Maar als dat hun keuze is.
Daarbij komt nog eens dat ik nu een week alleen ben met Kevin. Een hele week! Alleen. Kevin, ik en mijn onbeantwoorde gevoelens. Dit wordt gewoon geweldig. Maar ja ik zal er het beste van moeten maken.

-een paar dagen later-

’Dus chocolade of vanille’ zeg ik en ik hou een foto vast van beide mogelijkheden. ’Hmm’ Ik wapper met beide foto’s en Kevin kijkt met gefronst voorhoofd van de ene foto naar de andere. ’Ik zou ze eigenlijk moeten kunnen proeven’ zegt hij uiteindelijk. ’Wel aangezien we toch de tijd hebben.. waarom doen we het dan niet?’ zeg ik opgewekt.
10 minuten later staan we voor de deur van de bakker. We volgen hem naar binnen en komen op de plek waar elke dag vlijtig word gewerkt aan de mooiste en lekkerste taarten, broden, gebakjes en noem maar op.
’Ik kan niet kiezen’ zegt Kevin moeilijk. ’Wat denk je?’ vraagt hij. Hij stopt me een lepel met chocoladecake toe en daarna één met vanillecake. ’Ik moet zelfs niet proeven, ik ga meteen voor chocolade’ zeg ik en ik neem nog een stukje van de chocoladecake. ’Ik weet dat Daniëlle meer voor vanille is, maar ik heb ook liever de chocolade’ zegt Kevin twijfelend. ’Wel Daniëlle is hier niet’ zeg ik samenzweerderig. ’Je hebt gelijk, ik ga voor de chocoladecake’ zegt Kevin. ’Zeker? Ik wil je niet in de problemen brengen’ ‘Zeker’
’Is er nog iets dat we moeten regelen?’ vraagt Kevin als we tussen de bloemen lopen. ’Ik zal straks eens op het lijstje kijken’ antwoord ik en ik bekijk alle bloemen nauwkeurig. Opeens kijk ik op en ik schiet meteen achter Kevin, die zich verbaasd omdraait.

Reageer (6)

  • LemonLime

    WHIII ng een deeltje xD
    heel snel verder :$
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Liberta

    snell verder hee

    x <3

    1 decennium geleden
  • Nudity

    Wie Wat Waar?
    Wat is het?!?!
    Ik wil het weten!
    Ga snel verder Please!!

    XxX jenny

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Hahaaa..
    Slimme jongen (A)
    Zég, hebt gy examens?
    Snél Verder gaan héa:Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Super!
    Snél verder hé!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen