part fourteen

#LinaPOV

’Dag Lina’ zegt Lucas. ’Dag’ antwoord ik koel. Ik kijk naar het meisje dat naast hem staat en besef met een schok dat het hetzelfde meisje is als een jaar geleden aan de universiteit. ’Alles goed?’ vraagt hij dan. Ha, hij vraagt of alles goed gaat. De klootzak. ’Mhh’ antwoord ik en ik begin de bloemen naast me te bestuderen. ’Wel, ik denk dat we maar eens door gaan’ zegt Lucas dan ongemakkelijk. ’Tot nog eens’ ik blijf naar de bloemen staren. ’Ha toch niet’ zeg ik wanneer hij uit gehoorsafstand is. Ondertussen kijkt Kevin me geïnteresseerd aan.

’Weet je, hij is me niet eens waard’ zeg ik half snikkend in Kevins armen. Ik voel hoe de alcohol nu lichtjes naar mijn hoofd is gestegen en wankel op mijn benen. We lopen, of eerder zigzaggen naar mijn huis en ik laat me op de grond vallen voor de deur. ’Ik ben mijn sleutel kwijt’ jammer ik. ’Dat is niets, we bellen gewoon aan en dan doet Ashley wel open’ antwoord Kevin geruststellend. Ik snuf eens en kijk toe hoe Kevin de deurbel indrukt.
’Ze is niet thuis’ zegt Kevin na een tijdje. ’Ze is niet thuis’ jammer ik. ’En ik heb geen sleutel’ ik staar Kevin aan. ’Ik kan niet binnen!’ roep ik wanhopig. ’Misschien moeten we dan maar naar mijn thuis gaan’ zegt hij. Ik schud jammerend mijn hoofd. ’Ik moet mijn kleren hebben, en ik moet morgen werken.’ ‘We komen morgen je kleren wel halen, als Ashley thuis is’ zegt hij. ’Ik bel Nick wel even, dan komt hij ons wel halen’ ‘Ik ken niet Nick niet eens!’ roep ik verslagen. ’Het is mijn broer’ ‘Nee Joe is je broer en Frankie’ jammer ik straal bezopen. ’Nick is mijn andere broer’ antwoordt Kevin geduldig en hij haalt zijn gsm uit zijn zak. ’Ik heb geen broers’ zucht ik.
Zo’n 10 minuten later stopt er een auto op de oprit en Kevin springt recht. ’Is dat Nick?’ vraag ik. ’Ja, kom maar’ antwoordt Kevin. Hij staat op en ik probeer hetzelfde te doen, alleen lukt het niet goed en ik val lachend terug naar op mijn kont. Kevin komt naar me toegelopen en na lang proberen, zit uiteindelijk toch in de auto. ’Kevin wil je naast me komen zitten?’ vraag ik. Hij stapt terug uit de auto en stapt in aan de andere kant van mij. De auto begint te rijden en ik kijk voor me naar de weg. 'Gaat het?' vraagt Kevin. 'Nee' antwoord ik. 'Wil je vertellen wat er nu precies aan de hand was met die euhm' 'Lucas' help ik hem. 'Ja met die Lucas' zegt hij en hij kijkt me vragend aan. 'Ok' antwoord ik. Ik doe mijn mond open om te beginnen en val dan meteen daarna als een blok in slaap.



Lina toch u zo bezatten!! ö :D

Reageer (5)

  • IOnlyLoveYou

    Jah, hoe zat da we kunne zijn xD

    SNél verder hé!

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    segja bo xD this uw verhaal, niet mijn autobiografie è xD
    heel snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Omg, is die altijd zo depriachtig als die zat is xd'
    Best wel hilarisch xd'
    Supaaaah :Y)
    Snel verder
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    En gy zijt daar de reden van :X
    Snél Verder gaan héa:Y)

    1 decennium geleden
  • Estellaaa

    HahahaxD snel weer verder!:9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen