part 16

#AshleyPOV

’Ok ik geef het toe ik volg je’ zegt Joe lachend wanneer ik tegen hem opbots in de winkel. ’En ik die dacht dat ik jou volgde’ antwoord ik lachend. ’Is Elvis er niet bij?’ ‘Neen ze hebben hem hier niet zo graag in de winkel’ antwoordt hij. Ik loop de rayon af op zoek naar cornflakes. ’En wat heb jij allemaal gedaan de laatste tijd?’ vraagt Joe nieuwsgierig. ’Geleerd’ zucht ik en ik grijp een stuk of 5 dozen kellog’s vast, om ze vervolgens in mijn kar te gooien. ’Studievoer’ zeg ik lachend wanneer Joe zijn wenkbrauwen optrekt. ’Als ik leer, moet ik iets om de knabbelen hebben’ ‘Ahzo’.
’En wat doe jij hier?’ vraag ik na een tijdje. ’We zijn in een winkel, wat doen mensen in een winkel?’ ‘Inkopen’ ‘Proficiat! Applaus voor Ashley!’ ‘Haha, ik bedoel, waarom ben jij hier? Heb je niemand die inkopen doet voor jou? Zodat jij niet wordt aangevallen door like duizenden fans’. Joe zet zijn zonnebril op en kijkt me cool aan. ’Ik ben incognito’ zegt hij met zware stem. ’Woow’ zeg ik bewonderend. Maar niet heus. ’Je moet wel trots zijn op jezelf.’ ‘Lach je me uit?’ ‘Ik zou niet durven’ antwoord ik en ik pers mijn lippen op elkaar om mijn opkomende lach in toom te houden. ’Je lacht me uit!’ zegt Joe verontwaardigt.

We lopen lachend de winkel uit. ’Nu heb je nog niets gekocht’ zeg ik hoofdschuddend. ’Ik ga nog wel eens terug’ zegt Joe en hij helpt me met mijn boodschappen in de kofferruimte van mijn auto te laden.
’Moet je nog veel leren?’ vraagt Joe zodra ik de kofferdeksel heb dichtgeklapt. ’Niet echt. Hoezo?’ ‘Misschien kunnen we samen iets gaan doen? Ik verveel me toch maar thuis nu’ zegt hij schouderophalend. ’Wat een compliment.’ ‘Nee ik bedoel het zo niet! Gewoon we kunnen het goed met elkaar vinden dus ja’. Ik knik lachend. ’En wat wou je dan gaan doen?’ ‘ ‘Misschien kan ik je eens meenemen naar de studio?’ 'Dé studio? Waar jullie jullie albums opnemen?’ ‘Ja’ 'Klinkt goed' knik ik.

’Hier is het’. Joe duwt de deur open en laat me binnen. Ik kijk om me heen en neem alles in me op. Dan merk ik dat Joe ondertussen al verder loopt en ik haast me snel achter hem aan. Hij knipt het licht aan en ik kijk rond. Het ziet er net hetzelfde uit als in films en videoclips alleen cooler. ’Echt cool!’ zeg ik en ik loop naar het paneel waar wel honderden knopjes op staan. ’Ga daar eens staan!’ zeg ik en ik knik daar het opnamegedeelte.
Ik druk op het knopje dat Joe me heeft aangeduid en dat ervoor zorgt dat ik met hem kan communiceren. ’En nu zingen’ zeg ik blij. ’En wat wil je dat ik zing?’

Reageer (5)

  • LemonLime

    hha incognito xD
    snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Liberta

    snéél verder
    dan ga ik ook verder hoor (A)
    -Oh ik ben zoo gemeen -
    (sorry ik dacht even aan iets) xD
    xx

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Give love a try, zal het zijn :Y)
    Of Jinse rape Kevin
    Snél Verder gaan héa:Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Love Is On It's Way xD
    Super! x3
    Snél verder héé x3
    Love It ******* Much xD
    snél verder héé_O__O_

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Incognito (cool)
    Haha x'D
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen