part 18

Are they hot, or are they hot? That's right: they're hot!! :9~

# Lina

Ik kom voorbij Ashley’s kamer en merk op dat ze aan het zingen is. Ik doe een paar stappen achteruit zodat ik in haar kamer kan kijken. ’Betrapt!’ roep ik hard. Ashley schrikt op van haar bureaustoel en ik zie met grote ogen hoe ze op de grond valt. Ze kijkt omhoog en blaast haar haren uit haar gezicht. ’Men Lina! Ben jij nog normaal?!’. Ik grinnik even en loop naar binnen. Ik ga neerzitten op haar bed en kijk hoe ze langzaam overeind komt. ’Waarom zijn we zo vrolijk?’ vraag ik lachend. ’Ik weet niet waarom jij vrolijk bent, maar ik ben niet vrolijk’. Ik kijk haar droog aan. ’Probeer dan eens om een halve minuut niet te lachen.’ ‘Dat gaat niet.’ ‘Dat dacht ik al’.
’Oké het is Joe’ geeft ze na een tijdje toe. ’We zijn de laatste tijd goed bevriend geworden. En wel nu denk ik dat ik misschien wel meer dan vriendschap begin te voelen voor hem’ geeft ze blozend toe. Ik glimlach breed. ’Jij en Joe zouden echt wel bij elkaar passen.’ ‘Denk je?’ ‘Dat zie je toch zo!’. Ik werp even een blik op mijn klok. Maar nu moet ik gaan, ik heb met Kevin afgesproken om nog een paar details te bespreken’ zeg ik. Bij de naam Kevin, kijkt Ashley me even veelbetekenend aan, maar ik besluit het maar te negeren.
’Kom binnen’ zegt Joe zodra hij de deur open doet. Hij doet een stap opzij zodat ik naar binnen kan. ’Alles goed?’ vraagt hij en hij neemt mijn jas aan. Ja, dank je. Met jou?’. ’Ook hé’ knikt hij. ’Met Ashley ook alles goed?’. Zijn toon klinkt nonchalant, maar ik weet wel beter. ’Ja, we hebben net nog over je gepraat’. Ik zie hoe hij me verbaasd aankijkt, dus loop snel naar de woonkamer. ’Hi!’ begroet Kevin me. Ik geef hem een kus op zijn wang en voel hoe de haartjes op mijn huid recht gaan staan. ’De grote dag nadert hé?’ vraag ik zo opgewekt mogelijk. Hij knikt. ’Je het gaat snel’. Ik kan er niet aan doen dat ik opmerk dat hij niet zo enthousiast klinkt als hij zou moeten klinken. ’Wanneer komt Daniëlle terug?’ vraag ik. Ik neem mijn schrift waar ik alles in noteer en lees wat er nog te doen valt. ’Morgen, een dag voor de bruiloft dus’. Ik knik. ’Morgen wordt alles klaargezet. De jurken van de bruidsmeisjes zijn ondertussen klaar, ik ga ze zo meteen opbellen, zodat ze de jurken nog eens kunnen passen. Dan euhm.. De bloemen worden morgen geregeld en ook klaargezet. Dus dan kunnen jij en Daniëlle alvast naar de kerk gaan om te kijken of alles goed is. En voor de rest zijn er niet veel dingen meer. Je moet wel nog je pak passen, dat is klaar. Dat kunnen we vandaag nog doen als je wilt?’. Ik kijk op en zie hoe hij me nog even aankijkt, dan schud hij verward zijn hoofd. ’Ja dat lijkt me een goed idee’ knikt hij.
Nog 2 dagen denk ik. Nog 2 dagen en dan is hij getrouwd, dan zie ik hem nooit meer terug. Ik kijk op en glimlach waterig. ’Is er iets?’ vraag ik wanneer ik zijn gezicht zie. ’Kom jij ook?’ vraagt hij. ’Naar de bruiloft bedoel ik.’. Ik knik. ’Ja ik zorg er voor dat alles vlotjes verloopt en dat last minute problemen opgelost kunnen worden’. 'Oké. Zijn stem klinkt opgelucht.

Reageer (5)

  • xDiamondStar

    Damn, Hy blijft
    ontzettend goed (:
    Ik wil vervolg jOm.
    Dat eis ik (duivel)

    x.

    1 decennium geleden
  • Liberta

    mwiiii
    nu is Riss héél happy :Y)
    kheb hem wel pas vandaag geleze en op de een of andere manier had ik geen mail gekrege
    mr hij is sùùper !!
    die moete zo hard bijeen kome
    zeg da ik het gezegd heb (yeah)
    xx

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Stiekem wilt die dat die de wedding gaat crashen ö
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Haha, Gotcha xD
    Kevin hé :P
    Super!
    Snél verder héé

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Hij kan niet zonder haar.
    mij
    Snél Verder gaan héa:Y):Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen