part 21

#AshleyPOV

Nadat ik me in mijn nieuwe jurk heb gehesen en mijn hakken aan mijn voeten heb geschoven huppel ik naar beneden. Vandaag is het zover dé trouw. Joe heeft me meegevraagd en dat geeft me zo’n goed gevoel vanbinnen. Ik voel me alsof ik op wolkjes loop. Alleen heb ik zo’n medelijden met Lina. Ze houdt echt van Kevin, dat zie ik zo. Ze straalt gewoon zodra ze hem ziet en ik wil niet weten hoe ze zich straks gaat voelen wanneer ziet hoe hij en Daniëlle voor het altaar staan.
Beneden grijp ik nog snel mijn tasje van het aanrecht als ik plots een zacht gesnik uit de woonkamer hoor komen. Verbaasd loop ik er naar toe en ik zie een hoopje in de zetel liggen. Meteen besef ik dat het Lina moet zijn. Ik loop naar haar toe en neem haar in mijn armen. ’Shhh. Huil maar.’ Ik wieg haar zachtjes heen en weer terwijl ze het nog steeds uitsnikt. Na een tijdje laat ze me los en ze kijkt me verontschuldigend aan. ’Sorry’ mompelt ze. Ze wrijft de tranen uit haar ogen, die inmiddels bloeddoorlopen zijn. ’Hé zeg maar niets. Ik begrijp je wel.’ Ze knikt zachtjes en wrijft weer nieuwe tranen uit haar ogen. ’Ik neem aan dat je dus niet meegaat?’ vraag ik. Ze schud zachtjes haar hoofd en zucht. ’Weet je ik blijf hier bij jou.’ Ik schop mijn schoenen uit en kruip bij haar in de zetel. Ik denk nog even aan Joe, maar hij zal vast wel begrijpen dat ik bij Lina wil blijven. Hij zal ook al wel doorhebben hoe het zit met haar. Ik merk dat Lina ondertussen weer in snikken is uitgebarsten en wieg haar weer zachtjes in mijn armen. ’Het komt wel goed, het komt wel goed’ blijf ik herhalen. Het komt wel goed. Dat hoop ik toch.

#JoePOV

Ik werp een blik op mijn horloge en tik zenuwachtig met mijn voet op de grond. Ashley had allang hier moeten zijn. ’Gaat het?’ vraagt Nick lachend naast me. ’Ja ik wacht op Ashley’ antwoord ik terwijl ik de deur scherp in de gaten houd. ’Dat had ik door ja’ zegt Nick plagend. ’En jij dan? Waarom sta jij al de hele dag met dat ene meisje te praten?’ ‘Wie Brit?’ ‘Weet ik veel hoe ze heet, ik weet alleen dat je nogal veel belangstelling voor haar hebt.’ Meteen zie ik zijn gezichtsuitdrukking veranderen. ’Ze is gewoon leuk om mee te praten.’ ‘Wat jij zegt.’ Ik kijk weer naar mijn horloge en zucht. ’Ben je misschien aan het wachten op Ashley?’ hoor ik een stem achter me vragen. Ik draai me om en zie het meisje waar Nick al de hele dag mee praat, staan. ’Ja hoezo?’ ‘Ze stuurde me net dat ze niet kan komen en dat ik je moest zeggen dat het haar spijt.’ Ik knik zachtjes en draai me dan terug om. ’Hé het is niet alsof je haar niet meer ziet of zo hé?’ zegt Nick en hij geeft me een schouderklopje.

Reageer (6)

  • LemonLime

    iedereen poor Joe en hey niemand poor Lina xD neenee grapke :X snel verder!!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Nudity

    Nou, zo snel al klaar?:(
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ach komaan.
    Nog eentje _O_
    Snél Veeeeeerder:Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Poor Joe
    Super!
    Snél verder héé x3

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    How long is not long? :|
    Poor Joe ö
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen