Part three

# Jess

’Wakker worden’ zeg ik lachend tegen Darcey. Met slaperige oogjes kijkt ze me aan. ’We moeten naar school’ zeg ik. Ze wrijft in haar oogjes en ik til haar uit bed, met haar in mijn armen loop ik naar beneden en zet haar in haar kinderstoel. Ik snij wat fruit en zet het bakje voor haar, ’Goedemorgen’ zeg ik tegen mijn tante die de keuken binnenkomt. Dan loop ik naar de badkamer om me klaar te maken. Na zo’n 10 minuten is Darcey klaar met eten en heb ik haar aangekleed. Ik grijp een appel mee uit de keuken, grijp mijn tas met mijn boeken en vertrek met Darcey naar school. Ik zet Darcey op mijn fiets en loop dan naar de kleuterschool, ik breng haar naar binnen en fiets dan verder naar mijn school.
’Morgen’ zegt Samantha als ze haar fiets naast het mijne in het fietsenrek zet.
’Uhu’ zeg ik. Kwijlend kijkt ze naar 2 jongens die hun fietsen iets verderop zetten, zelf kijk ik niet naar hen. Ik heb toch geen tijd voor jongens, ’Aaah die met zijn krullen is zoo cute’ zegt ze. ’Hij zit in hetzelfde jaar als ons weet je. Misschien hebben we wel les met hem’ zegt ze blij als we naar binnen lopen. Ik knik afwezig terwijl ze verder blijft praten over hoe mooi die jongen wel niet is.
’Samantha zwijg nu eens’ roept de leerkracht geïrriteerd. Grijnzend kijk ik haar aan en ze grijnst terug. Enkele minuten later valt er een papiertje op mijn blad, ik leg mijn pen neer en vouw het open: ‘En die jongen wat er naast liep was ook mooooooi!! Misschien iets voor jou?’. Ik kijk naar Samantha die me vragend aankijkt en ik haal mijn schouders op. Ik kijk terug naar het bord en schrijf verder op.
’TRRIIIIIIIIIIIIIIIIING’ ik grijp mijn boeken en stop ze in mijn tas. ’Wat nu?’ vraag Samantha als we naar het volgende lokaal lopen.
’Wiskunde’ zucht ik.
Samantha kijkt me walgend aan, ’kunnen we niet spijbelen?’ vraagt ze.
Ik schud mijn hoofd, ’test, weet je wel?’
’Nee!’ zegt ze verbaasd.
’Kijk maar bij mij’ zeg ik lachend en zet me neer. Meteen krijg ik een blad op mijn bank, snel vul ik alles in en ruil dan van blad zodat ik ook Samantha’s test kan invullen. Vroeger hebben we elkaars handschrift geleerd, nu maakt zij meestal mijn Franse testen en ik haar wiskunde testen. Maar niet altijd natuurlijk. Ik wissel snel nog eens van blad met Samantha en kijk mijn test nog eens na, dan lever ik hem in bij de leerkracht en loop naar buiten waar Samantha me opwacht.
’Tnx’ grijnst ze we lopen naar buiten voor de pauze en onderweg loopt ze tegen een jongen op.
’Sorry’ zegt ze en ze kijkt de jongen zwijmelend aan. Stiekem geef ik haar een stoot met mijn elleboog. De jongen die naast haar crush loopt kijkt me lachend aan, hij heeft het dus door. Ik glimlach verlegen en wendt dan mijn hoofd af.

Reageer (11)

  • Misguided

    Deze serie is echt goeeeeed !

    1 decennium geleden
  • cutexcupcake

    get it!

    1 decennium geleden
  • VampiresS

    omg Ze zijn echt goed! ik snel het volgende deel maken

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    SNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLL VVVVVVVVVVEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • NiickGeiiler

    Whaa!! Super Gewon!
    Je meot Snel Verder Doen!!
    Zou je het mij ook willen laten wete als de volgende eriis Pleas!!
    <3Noom

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen