Part seven

# Jess

Uitgeput kom ik thuis van het werk, ik loop naar boven en laat me daar op het bed vallen. Mijn ogen vallen meteen dicht en niet veel later lig ik in dromenland.

’Jess?’ hoor ik zachtjes in mijn oor. Ik voel hoe iemand mij lichtjes duwt. ’Jess?’ Langzaam kijk ik omhoog en Thomas en Caitlynn. [neef en nicht remember?xD] kijken me aan.
Ik strijk mijn haar naar achter en ga recht zitten, ’Wat is er?’ vraag ik vermoeid.
’We moeten naar school’ zegt Caitlynn.
Ohja, vandaag moet ik hen naar school brengen, ik stap uit bed en werp een blik op de klok. Meteen ben ik klaarwakker, ik heb nog 5 minuten om mij klaar te maken. Ik grijp wat boeken en stop ze in mijn tas, dan ren ik naar de badkamer waar ik mijn kleren van gisteren uitdoe, ik was me snel en doe dan andere kleren aan Dan ren ik de trap af, Darcey zit rustig met wat blokken te spelen met Thomas en Caitlynn langs haar. Ik neem Darcey op en neem Caitlynn haar hand vast en loop naar buiten. Met Darcey op mijn fiets en Caitlynn en Thomas erlangs haast ik me snel naar de kleuterschool, breng Darcey naar binnen en race dan snel naar de lagere school. Caitlynn en Thomas rennen snel naar de speelplaats en ik zie dat ze net op tijd zijn. Ik spring snel op mijn fiets en race in een sneltempo naar school, daar prop ik mijn fiets in het fietsenrek en ik ren naar binnen. Net voor het klaslokaal stop ik en ik haal diep adem, dan doe ik de deur open en ga snel naar binnen.
’Fijn dat je ons met je gezelschap wil plezieren Jess, maar wil je in het vervolg op tijd komen?’ vraagt de leerkracht geïrriteerd. Ik knik en ga zitten. Naomi kijkt me vragend aan.
’Ik heb me verslapen’ mime ik naar haar, ze knikt en kijkt terug naar voren.
’Ok dan, wie is de volgende?’ Ohnee!! Ik heb mijn presentatie niet geleerd!! Ik probeer mij zo klein en opvallend mogelijk te maken. ’Jess? Waarom kom jij niet naar voren?’ Ohnee
Joe kijkt naar me en begrijpt meteen dat ik niet kan, ’euhm meneer? vraagt hij.
’Ja?’ reageert die geïrriteerd.
Joe doet een hele uitleg over dat we de presentatie nog niet konden maken en waarom. Zelfs ik zou hem geloven als ik niet wist dat het niet waar is. ’Dus daarom kunnen we de presentatie nog niet geven’ besluit hij.
Ik kijk afwachtend naar de leerkracht, please please please.
’Ok dan’ zegt hij en hij duidt iemand anders aan.
’Tnx’ fluister ik tegen Joe.
’Graag gedaan’ zegt hij, hij kijkt me in de ogen, lacht even en draait zich dan om. De rest van de les probeer ik tegen mijn slaap te vechten, wat heel moeilijk is, mijn ogen zijn zwaar en het vergt veel moeite om ze open te houden.
’Je ziet er moe uit, je moet wat minder werken volgens mij’ zegt Joe na de les en hij kijkt me onderzoekend aan. Ik knik. Hij gedraagt zich niet anders tegen me, sinds hij weet dat ik in een diner werk. Daar ben ik echt blij om, maar hij weet natuurlijk niet waarom ik werk.
’Werk je?’ vraagt Naomi. ’Ik wil ook gaan werken, je weet wel, wat extra zakgeld. Maar ik vind geen werk dat ik wil doen’ zegt ze.
’Dan moet je niet zo kieskeurig zijn he' zegt Joe lachend en Naomi klopt hem op zijn arm.
'Wat heb je nu?’ vraagt hij dan aan mij.
Ik denk even na, ’natuurwetenschappen’ antwoord ik.
’Oh dat is in de nieuwe bouw, daar moet ik ook zijn ik loop wel met je mee’ zegt hij. We nemen afscheid van Naomi die de andere kant op moet en lopen dan zwijgend naast elkaar richting de nieuwe bouw. Opeens voel ik me duizelig worden, ik negeer het en loop gewoon door. Dan voel ik me opeens slap worden en het wordt zwart voor mijn ogen, ik voel hoe ik door mijn knieën ga en ik hoor nog net hoe Joe verbaasd, ’Jess?!’ roept.

Jeeej!! Ik heb Camp rock!!xDxD [/doet vreugedansje] ik mag hem wel nog nie kijken, maar mama pakt die morge pas in voor kertmis en k weet waar die ligt, dus ga k die stiekem deze avond wel kijkexD(A)

Reageer (11)

  • Misguided

    Spanneeeeend !

    1 decennium geleden
  • cutexcupcake

    had je hem toen nog niet gesien dan =|?

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    Aa da zyde dus bzg xD

    1 decennium geleden
  • JBsDeenaTH

    jah ik heb hem ook..!!(yeah)
    super co0l heb hem al een paar keer gekeken hij blijft vet..!!

    maarheeeeeeeeeeelsnelverder

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    oooh stiekemerd xD

    super!!

    snel verder ;)

    xXx

    ly

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen