Part ten

# Jess

Ik zit rustig met Joe en Naomi te praten als er ineens een meisje aangelopen komt, ze zet zich neer naast Joe en drukt een kus net naast zijn lippen. Mijn vork die halverwege mijn mond hing valt in mjin bord en er vliegt macaroni op mijn bloes. Het bloed stijgt naar mijn wangen en met een rood hoofd loop ik weg, ik zoek mijn weg naar de toiletten. Daar draai ik een kraan open en hou mijn bloes eronder ik neem wat papierendoekjes en probeer de vlek eruit te wrijven. ’Jess?’ ik ga gewoon door met wrijven. Ik ben bang dat als ik stop, ik in tranen ga uitbarsten. ’Wat scheelt er?’ vraagt Naomi.
’Ik krijg die vlek er maar niet uit’ zeg ik wanhopig.
’Moet je daarom wenen?’ vraagt Samantha. Verward kijk ik op, als ik mezelf in de spiegel zie, schrik ik. Mijn ogen zijn rood en mijn wangen nat van het tranen.
’Je hebt nog geen kennis gemaakt met Rachel’ zegt Naomi. Dus zo heet ze, niet dat ik het wou weten, het kan me niet veel schelen. Het enige dat ik nu wil is haar nooit meer zien, en liefst Joe ook niet meer. Hij is verliefd, verliefd op haar!!
’Ik denk niet dat ze dat wilt’ zegt Samantha. Naomi kijkt haar vragend aan en als Samantha haar een veelbetekenende blik toewerpt knikt ze begrijpelijk.
’We moeten nu door’ zegt Samantha als de bel gaat. Ik plens wat water in mijn gezicht en wrijf het dan met een doekje af. Dan trek ik snel mijn bloes uit en prop hem in mijn tas, gelukkig is de vlek niet doorgedrongen tot mijn onderste bloes. We lopen met ons drieën terug naar de eetzaal, daar grijp ik snel mijn tas van de grond en zonder Joe aan te kijken ren ik naar de volgende les. Ik voel hoe zijn ogen op mijn rug branden, maar ik kan gewoon niet omkijken.

-laatste bel-

Lusteloos blijf ik op mijn stoel zitten, ’komaan’ zegt Samantha en ze trekt me recht. Ik slaak een diepe zucht en prop dan mijn spullen in mijn tas, naast Samantha loop ik naar buiten.’Hi’ zegt Joe die daar aan het wachten is.
’Hi’ zeg ik met mijn ogen naar de grond gericht. Dan wandel ik snel naar mijn locker en ik neem wat boeken uit mijn tas die ik erin stop. Ik check snel welk huiswerk ik moet maken en neem de nodige boeken die ik in mijn tas stop, dan smijt ik de locker dicht. Joe kijkt me geschrokken aan, ’is er iets?’ vraagt hij. Voor het eerst sinds deze middag kijk ik hem aan en ik wou dat ik het niet had gedaan. Waarom waarom waarom moest ik nu weer in zijn ogen kijken? Om me nog meer depressiever te maken dan ik al was? ’Jess? Is er iets?’ hij kijkt me doordringend aan. Ik schud mijn hoofd, ’nee’
’Hi’ zegt Rachel die ineens uit het niets opduikt en meteen aan Joe’s arm gaat hangen.
Ik kijk haar wazig aan, ’Ik moet door’ zeg ik dan en ik draai me om.
’Jess?!’ roept Joe en ik loop snel verder. Als ik aan het fietsenrek kom, zie ik Samantha met Nick praten.
’Hi Jess’ begroetten ze me.
’Hi’ antwoord ik.
’Euhm ik fiets vandaag niet meer naar huis’ zegt Samantha. Ik knik en als ik Joe met Rachel zie aankomen fiets ik snel naar huis. Daar klamt Darcey me meteen vast aan mijn been, met tegenzin neem ik haar op en ik draag haar naar de living. Ik spreid mijn boeken uit over de grond en begin aan mijn huiswerk, dan heb ik dat al klaar als ik moet gaan werken.

Reageer (12)

  • Misguided

    Goood :Y)

    1 decennium geleden
  • JBsDeenaTH

    geweldig zoals altijd snel verder please..!!

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Ik kan da anders toch ni lezen, alleen in't weekend xD
    Of mss alsik heel braaf ben (A)

    Supééér ^^


    Love it (H)

    Snél verder :Y)

    1 decennium geleden
  • NiickGeiiler

    Whaa!!
    jij moet snel verder!!
    Wnt Noom Wiilt het vervolg NU!!
    Njha Kweet niixs te zeggen,bn wha ziekjes nzùù,maar BOEIIEND!! snel verder!!
    <3

    1 decennium geleden
  • NiickGeiiler

    Whaa!!
    jij moet snel verder!!
    Wnt Noom Wiilt het vervolg NU!!
    Njha Kweet niixs te zeggen,bn wha ziekjes nzùù,maar BOEIIEND!! snel verder!!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen