Part 23

# Jess

Bibberend begeef ik me naar het podium, ik kan dit niet, ik kan dit niet. Datzelfde zinnetje blijft maar door mijn hoofd rondspoken, ik zet me trillend neer op het krukje, midden op het podium. Met mijn gitaar op mijn schoot kijk ik om me heen, ik kan het, ik moet het kunnen. Op school kon ik het toch ook?’
Zachtjes begin ik op mijn gitaar te spelen en al even zacht begin ik te zingen, mensen blijven ongeïnteresseerd met elkaar praten en negeren me compleet. Achter de bar zie ik mijn bazin staan, die me aankijkt, ze lacht vriendelijk, maar ik weet dat als ik mijn werk wil behouden ik maar beter goed ga zingen. Met het refrein doe ik mijn uiterste best en als het liedje gedaan is, begint het publiek hard te applaudisseren. Ik begin aan het volgende liedje, maar ditmaal met meer zelfvertrouwen.
Aan het eind van de avond geeft mijn bazin, me al een voorschot op mijn loon en ik neem het dankbaar aan. Ik trek mijn jas aan en fiets blij naar huis.

Ik word wakker, van voetstappen op de trap, met een lach kijk ik naar mijn geld dat op mijn nachtkastje ligt. Vandaag is het kerstavond, ik moet nog cadeaus kopen. Beneden is mijn tante druk in de weer, als ik aankondig dat ik weg ben, kijkt ze me wanhopig aan. ’Ik ben niet lang weg’ zeg ik snel.
’Ok dan’ zegt ze en ze gaat verder met haar werk. Met mijn fiets rij ik naar de stad en ik zet hem ergens tussen de bosjes, met grote ogen loop ik naar het centrum. Alles is mooi versierd, met lichtjes en kerstversiering, mijn geld houd ik stevig vast en ik loop een winkel in. Daar kijk ik wat rond ik loop naar de jongensafdeling en mijn oog valt meteen op de action man figuurtjes [als ze da nog verkopen x’D] ik loop de rij af en kies er een uit. Dan ga ik op zoek naar de meisjes afdeling en ik kijk om me heen, hier is zoveel meer keuze. Ik besluit om een muziekdoos te kopen voor Darcey. Wat moet ik kopen voor Caitlynn? Mijn oog valt op een rij met barbiepoppen en ik kies die met de mooiste kleren eruit. Ik loop naar de kassa, daar laat ik de cadeaus inpakken en met een goed gevoel verlaat ik de winkel…

’Opstaan opstaan!!’ hoor ik hard in mijn hoor. Bovenop me voel ik 2 paar voeten op en neer springen. Slaperig open ik mijn ogen en ik zie hoe Thomas op mijn bed staat te springen en hoe Darcey hetzelfde probeert te doen. ’Het is Kerstmis!!!’ roept Thomas blij.
’Kerstmis!!’’ doet Darcey hem blij na. ’Keerstmiis!!’ roept ze en ze springt blij op en neer tot ze op haar kont valt. Ik stap uit bed en neem haar in mijn armen, dan loop ik de trap af en Thomas en Caitlynn springen me voorbij.
’Niet rennen in huis’ roep ik, ookal weet ik dat het geen zin heeft. Als ik in de woonkamer kom, zitten ze al aan de boom en ze wachten ongeduldig tot ik in de zetel zit.
’Mag het nuuuu?’ vraagt Thomas aan mijn tante. Ze knikt en meteen grijpt hij het cadeautje dat ik voor heb gekocht hem vast en scheurt het open. Caitlynn doet hetzelfde met haar pakje, maar Darcey kan het nog niet zo goed. Ze zit te prutsen aan haar pakje en probeert het open te krijgen. Lachend kijk ik haar aan en help haar dan om de plakband los te doen. Ze trekt het papier weg en kijkt blij naar haar cadeautje. Mijn gedachten dwalen af naar Joe, wat zou hij nu bezig zijn? Hij zal waarschijnlijk met zijn familie rond de kerstboom zitten. Bij het woord familie moet ik even slikken, ik kijk om me heen, naar mijn familie. Ze zijn alles voor me, als ik hun niet had, was ik nu ongelukkig en.. wees.

men ik heb mogen puzzelen vandaag!! ö
heb 3 posters bij en k had geen plaats meer (A) maar ik heb toch alles gehangen gekregen x'D[/grey]

Reageer (11)

  • Misguided

    Ik heb nergens plek om posters op te hangen :'(
    ach whatever, it's cool, as always :'D

    1 decennium geleden
  • Fassy

    ik mag geen posters op hangen

    :(

    1 decennium geleden
  • NiickGeiiler

    Super!!
    Snel verder!!

    <3Noom

    1 decennium geleden
  • Saar94

    Verder AUB !
    Het is echt keimooi !
    x

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    snel verder hea !!:D

    ze zijn super !!(Y)

    X.X Maria

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen