Part 29

# Joe

’There she goes again
The girl I'm in love with
It's cool we're just friends
We walk the halls at school
We know it's casual’

Ik stop met zingen en staar naar mijn gitaar, just friends. Meer ziet ze niet in me. ’Hé Joe’ zegt Nick. Ik schrik op en kijk hem vragend aan, hij komt langs me op mijn bed zitten. ’Is dat een nieuw lied?’ vraagt Nick. Ik knik en tokkel nog wat op mijn gitaar. ’Waarom zing je het niet voor haar?’ vraagt hij.
’Ja helemaal, zie je me al gaan? Hé Jess ik wil je even een liedje laten horen, waarin ik je mijn liefde verklaar’ zeg ik ironisch.
’Dan niet’ zegt hij. ’Als je nog niet eens wilt proberen’ hij kijkt me nog even aan en loopt dan de kamer uit. Zuchtend laat ik me achterover vallen en ik staar naar het plafond. Misschien moet ik haar het liedje laten horen en niet zeggen dat het over haar gaat. Ik wil onze vriendschap niet verpesten, niet nu die zo sterk is. Ik besluit om maar naar bed te gaan en loop naar de badkamer om mijn tanden te poetsen, dan trek ik mijn kleren uit tot op mijn boxer en ik kruip onder de warme dekens. ’It’s cool were just friends’ zing ik nog zachtjes en ik val in slaap.
Ik lig te woelen en voel me aangestaard, ik draai me om en kijk recht in Kevin’s lachend gezicht. ’Je bent je wekker vergeten te zetten’ zegt hij. Ik kijk naar de klok en spring recht.
’Je kon me niet waarschuwen?’ vraag ik kwaad. Ik heb nog 5 minuten om mij klaar te maken en te eten.
’Maar je lag zo lief te slapen’ zegt hij met een babystemmetje.
’Ik krijg je nog wel’ zeg ik en ik hijs me in mijn broek. Ik wil naar de badkamer lopen, maar Kevin houdt me tegen.
’Ik heb je gisteren horen zingen, denk je niet dat het tijd wordt dat je het haar verteld?’ vraagt hij.
Ik zucht, ’ik kom te laat’ zeg ik en ik loop naar da badkamer. In een sneltempo maak ik me klaar en ik sprint de trap af, beneden grijp ik nog een appel en ik loop naar buiten met mijn jas nog open en mijn tas in mijn hand. Ik spring op mijn fiets en race naar school.
’Rustig, sinds wanneer ga jij zo graag naar school’ zegt Jess als ik over de gang kom aangerent. ’Ik heb me overslapen’ zeg ik hijgend.
’Niet slim’ zegt ze. Ik schud mijn hoofd, ’maar goed dat we nu studie hebben dan’ zegt ze. Opgelucht haal ik adem. ’Ik denk dat het beter is als je die niet opeet’ zegt ze en ze wijst naar mijn appel die er heel erg onsmakelijk uitziet.
’Beter niet he’ grijns ik.
’Hier’ zegt ze. Ze houdt me een reep chocolade voor.
’Nee dat hoeft niet ik eet straks wel’ zeg ik.
’Nee neem maar, ik hoef hem niet. Is slecht voor de lijn’ zegt ze lachend.
’Alsof je daar rekening mee moet houden’ zeg ik.
’Ok dan eten we hem samen op’ zegt ze met een toon die geen tegenspraak dult. ’Maar eerst’ ze gaat op de toppen van haar tenen staan en strekt haar hand uit. Ze prult wat in mijn haar, ’beter’ zegt ze lachend. Ze opent de reep chocolade en breekt er een stuk van af.

# Jess

Joe komt helemaal uitgeput de gang in gerend en komt net voor me tot stilstand. Zijn haar steekt en het ziet er zo schattig uit, ik kan niet stoppen met er naar te kijken. Ookal praten we, toch zou ik niet weten waarover, stomme verliefdheid! Ik hou het niet meer en ga op mijn tenen staan, ik leg Joe's haar tegoei en kijk dan terug. Nog steeds zo schattig!! Aargh!
De bel gaat en ik kan me al wat meer concentreren, ’op naar het studielokaal dan maar’ zegt Joe. Ik kijk hem vragend aan. ’We hebben toch studie zei je’ hij kijkt me vragend aan.
’Ohja dat is waar!’ Mens hou je gedachten erbij!

als het saai is, don't blame me!! ö ik heb deze nacht maar 1 of 2 uren geslapen!! ö
hé Lina x'D

Reageer (12)

  • Misguided

    Coool !
    en het is helemaal niet saai ;D

    1 decennium geleden
  • Liberta

    gij moet zooo snel verderr !!
    (alé ni vandaag he , tis nieuwjaar btw xD)

    xx


    Happy new year !!

    1 decennium geleden
  • x3x3x3

    wiejjj
    verder
    xx tara

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    hoe cute xD
    jh è bo ;) ma da kwam niet dr mij, mr door ons bezoek è ;) ...
    snel verder!
    ly.x

    1 decennium geleden
  • Literature

    Snell verderr!!
    :Y)
    Ik ben echt zo'n nieuwsgierig nelpaard...
    Bestaat dat?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen