Foto bij W6

Oritel en Marion waren er al voor de Winx, het was als verrassing bedoeld ;)
Zij en de ouders van Sky kenden hun kinderen goed genoeg om te weten dat Bloom mee zou komen met Sky (H)

“Zijne majesteit, koning Sky van Eraklyon”, kondigde Brandon aan. Sky kwam het balkon op.
“Hare hoogheid, kroonprinses Bloom van Domino”, vervolgde Brandon. Bloom ging naast Sky staan.
“Hunne hoogheden, koningsvader Erandor van Eraklyon en koningsmoeder Samara van Eraklyon.” Sky’s ouders betraden zij aan zij het balkon.
“Hunne hoogheden koning Oritel van Domino en koningin Marion van Domino.” Ook Blooms ouders betraden zij aan zij het balkon.
“Beste mensen, burgers van Eraklyon”, zei Sky plechtig. “Ik heb nieuws voor u. Ik heb een aanbieding gekregen voor twee zeer speciale cursussen op Red Fountain in Magix. Cursussen aan wie weinigen kunnen deelnemen. Ik heb besloten deze aanbieding te aanvaarden. Over enkele weken, aan het begin van het nieuwe schooljaar, zal ik Eraklyon verlaten om aan deze cursussen deel te kunnen nemen. In de tussentijd zullen mijn ouders, zijne hoogheid koning Erandor en hare hoogheid koningin Samara de heerschappij over Eraklyon weer overnemen.”
Het volk applaudisseerde luid.
“Als ik terug ben”, vervolgde Sky, nadat het applaus was gestopt, “zal ik, koning Sky van Eraklyon, in het huwelijk treden met kroonprinses Bloom van Domino. Hunne hoogheden koning Oritel en koningin Marion van Domino en ouders van kroonprinses Bloom hebben met dit huwelijk ingestemd. Onze verloving is nu officieel.”
Dit keer was het applaus en gejuich veel luider. Bloom en Sky straalden. Toen ze weer naar binnen gingen werden Bloom en Sky omringd door al hun vrienden.
“Pech Bloom, nu kan je er niet meer onderuit”, plaagde Stella.
“Oeps”, grijnsde Bloom, en ze gaf Sky vrolijk een zoen. Lachend liepen ze naar buiten, ze hadden zin een gezellige wandeling.

Reageer (1)

  • Believix

    Aw, Bloom en Sky zijn zo schattig (H)(H)(H)

    Verder _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen