60

# Joe

’Hi Joe!!’ Ik kijk achter me en Camilla zwaait naar me. ’Is dat Camilla Belle?’ vraagt Jess. ’Ja. Kom als we ons haasten geraken we nog weg’ Ik neem haar vast bij haar arm en trek haar mee. ’Joe wacht!’ hoor ik achter me. Traag draai ik me om en ik plak een lach op mijn gezicht. ’Hi Camilla’ zeg ik moeilijk. ’Wie is dat?’ vraagt ze. Ze trekt een vies gezicht naar Jess en kijkt me vragend aan. Meent ze dat nu? ’Dat is Jess’ zeg ik Naast me steekt Jess vriendelijk haar hand uit, maar Camilla kijkt haar niet eens aan. ’Dus zij’ ze kijkt even minachtend naar Jess. ’Zij is je vriendin?’ vraagt ze. ’Ja maar we moeten nu weg, naar euhm, naar huis’ zeg ik. Ik sleur Jess met me mee en samen lopen we de massa in waar ik veel bekenden zie. Ze beginnen allemaal vragen te stellen, waardoor we maar niet weg kunnen.

# Jess

'Joe! Jess' hoor ik achter me. Ik draai me om en zie een hele meute naar ons toe bewegen. 'Die film was geweldig!' zegt Samantha. Ze slaat haar armen om me heen en knuffelt me bijna plat. 'Ik heb je gemist kind, waarom heb je niet gebeld?' vraagt ze. 'Sorry' zeg ik schuldbewust. Ik heb er totaal niet aan gedacht. 'Je ziet er trouwens geweldig uit' zegt ze dan. 'Bedankt' zeg ik glimlachend. 'Hi' zeg ik dan tegen Naomi die ons gesprek aandachtig volgt. 'Hi' grijnst ze. Ze staat dicht tegen Kevin met haar hand in de zijne. 'Nog steeds smoorverliefd?' vraag ik lachend. 'Heel erg' zegt ze en ze lacht naar Kevin, die op zijn beurt ook naar haar lacht. Liefde kan toch mooi zijn. 'En hoe is het nu tussen jou en Nick?' vraag ik aan Samantha. 'Goed, alleen hij mist Joe wel en is soms chargrijnig, he schat?' zegt ze tegen Nick. 'Wat?' vraagt hij niet-begrijpend omdat hij het gesprek niet heeft gevolgd. 'Niets' lacht ze.

next day [ff btw ze zit nog altijd op hotel he]

Verveeld blader ik wat in een tijdschrift, ik kom op de ‘hot spot’ pagina en kijk naar wie er nu weer een hot en een not heeft gekregen. Meteen springt de foto van mij en Joe me in het oog. Hij is dubbel zo groot en er staat bij ons allebei hot. ‘Een dikke hot voor Jess. Met haar strapless dress en naturel gezicht ziet ze eruit als een natuurlijke schoonheid. We zijn absoluut jaloers op haar, ze heeft alles. En zeker met dat mooie accessoire aan haar arm ziet ze er stralend uit.’ Is dat wat Joe is? Een accessoire? Niet meer dan een verpakking, meteen klap ik het boek dicht. Ik gooi het op de grond en het valt terug open. Ik zet de tv op en besteed er verder geen aandacht meer aan. Na een tijdje besluit ik om een lang warm bad te nemen en loop naar de badkamer waar ik de warmwaterkraan helemaal opendraai. Ik spuit een grote hoeveelheid badschuim erbij en kleed me da langzaam uit. Zodra het bad volgelopen is, stap ik er in en voorzichtig zak ik weg in het warme water met de massa’s schuim…
Een rilling gaat door me heen, ik open mijn ogen en merk dat al het schuim weg is. Het water is ondertussen helemaal afgekoeld. Ik ben in slaap gevallen. Zo snel mogelijk stap ik uit het bad, ik droog me af en trek mijn ondergoed en een badjas aan. Dan loop ik terug naar mijn kamer. Het tijdschrift springt meteen in het oog en ik raap het op van de grond. ‘Joe Jonas en Camilla Belle samen gespot. Is er een nieuw koppel in town en heeft Jess afgedaan?’ Meteen klap ik het tijdschrift dicht en ik gooi het in de vuilbak. Alsof Joe zoiets zou doen.

...

Reageer (12)

  • Misguided

    Ö Ik kan niet meer verder lezen !
    Ik moet huiswerk maken enn leren voor de examens al ><
    Misschien lees ik vanavond verder.

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Suepr!
    Snel Verder x3

    1 decennium geleden
  • Liberta

    haai, supper mooi !!!

    mr is sixty-one verdwene of ligt het aan mij :D

    xx

    1 decennium geleden
  • cutexcupcake

    ahahhahhaha.

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    supersnelverder xD
    ly.x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen