81

# Jess

Ik kan het niet laten, een enkele traan ontsnapt uit mijn ooghoek. Voorzichtig wrijft Joe hem weg. ’Ik bel je elke dag, en zodra je in Toronto bent, kom ik je opzoeken’ Ik knik zachtjes en grijp hem stevig vast.
Precies 2 maanden geleden belde Dan mij op. Volgens hem werd het tijd dat ik terug de studio indook. Aangezien ik in mijn vrije tijd al zoveel liedjes had geschreven, moest ik alleen nog alles afwerken en inzingen. Dat ging zo snel, dat Dan besloot dat ik maar op tour moest gaan. Ik heb nog nooit meegemaakt dat het allemaal zo snel ging. Maar hier sta ik dan, in Joes armen, over 5 minuten vertrekt de tourbus en brengt hij me naar plaatsen waar ik nog nooit ben geweest. Naar duizenden zelfs miljoenen mensen die ik nooit heb ontmoet.
’Ik mis je nu al’ zegt Joe in mijn oor. ’Ik jou ook’ antwoord ik met trillende stem. Na nog een laatste kus, wring ik me met tegenzin los uit Joes stevige omhelzing en met tegenzin stap ik de bus op. Ik ga meteen aan het raam zitten en Thommy komt op mijn schoot zitten. Zachtjes likt hij de tranen die over mijn gezicht stromen ook al had ik mezelf belooft niet meer te wenen.
De bus vertrekt en ik zwaai met een vage glimlach naar Joe tot hij uit het zicht is verdwenen. Mijn gsm begint te trillen en ik vis hem handig uit mijn broekzak. ’Ik hou van je’ staat er en een glimlach breekt door op mijn gezicht. Snel typ ik een berichtje terug en ik leg mijn gsm aan de kant. Dromerig staar ik uit het raam en ondertussen streel ik Thommy zachtjes over zijn haren.
Na een tijde, besluit ik mijn gitaar te nemen, ik sla de snaren zachtjes aan en begin te zingen met mijn blik op de weg gericht.
’ You lift me up to touch the sky
When there's a tear you wipe my eye
Everyone, I think, should know
Where I am you always go

I close my eyes I know you're here
Open them wide and you appear

I am always safe and free
Cause you're watching over me

From the biggest cloud up in the sky
To a tiny spot upon a fly, yeah
Everywhere I choose to be
You are watching over me

I close my eyes I know you're here
Open them wide and you appear

I am always safe and free
Cause you're watching over me
You are shadow, you are light
You take the darkness from the night
I am always safe and free
Cause you're watching over me’

’Laat me raden, deze gaat over Joe?’ hoor ik een stem achter me geamuseerd vragen. Ik draai me in een ruk om en kijk verbaasd naar Maya die me lachend aankijkt. ’Maya! Hoe? Wat?’ stotter ik. ’Ik heb van alles kunnen regelen en nu kon ik toch mee’ zegt ze en ik vlieg haar om de hals. Met Maya erbij moet de tijd wel omvliegen, in no time zullen we in Toronto zijn en dan zal ik Joe weerzien.

Reageer (9)

  • Misguided

    nice.

    1 decennium geleden
  • Relinquish

    Joe is nu 20 ^^
    [Sorry, ik moest dat gewoon even melden :Y)]

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    snel verder



    x

    1 decennium geleden
  • Nudity

    Oeh, en nu heel snel verder!
    Je maakt het allemaal veel te zielig en spannendxD
    Maar hij is wel weer héél erg goed^^

    XxX Jenny

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    xD, SUPER!
    SNEL VERDER PLEAZZ

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen