part eightythree

# Jess

’Dat was echt goed!’ zegt Maya en ze geeft me een handdoek. ’Dank je’ antwoord ik buiten adem. We lopen naar mijn kleedkamer waar ik me uitgeput op de bank laat vallen. ’En ben je blij?’ vraagt ze dan lachend. ’Huh?’ vraag ik verward. ’Help me eens even, ik kan niet denken. Te moe’ mompel ik. ’Morgen’ zegt Maya veelbetekenend. ’Oohh! Ja natuurlijk kijk ik er naar uit’ zeg ik met een brede lach. Ik doe mijn schoenen uit en strek mijn tenen, meteen gaat er een scheut van genot door mijn benen. Spijtig genoeg niet groot genoeg om de pijn te vergeten. ’Je zou toch denken dat ik geen pijn meer zou hebben na zo veel op te treden’ klaag ik. ’Morgen is Joe er om je een massage te geven’ lacht Maya en ze komt naast me zitten in de zetel. ’En nu ben jij er om dat te doen?’ vraag ik hoopvol. ’Eh eh, no way’ antwoordt ze hoofdschuddend.
’Je mag niet lachen met iemand anders zijn miserie’ klaag ik als ze me lachend aankijkt. Opeens voel ik hoe iemand me vast heeft en verbaasd kijk ik op. Ik herken meteen de donkere steile haren. ’Joe!!’ roep ik blij maar verbaasd. ’Wat doe jij hier?’ vraag ik. ’Ik kon niet wachten tot morgen, dus heb ik Kevin gedwongen me te brengen’ lacht hij. ’Ben je niet blij dan?’ ‘Oh jawel’ zeg ik en ik houd mijn linkervoet omhoog. ’Eindelijk een massage’ zucht ik blij. Joe kijkt van mijn voet naar mij en kijkt me vies aan, ’morgen misschien’ zegt hij. ’Pff’ ik kijk hem zogenaamd kwaad aan. ’Let maar niet op haar, ze is moe’ zegt Maya en ze geeft me een por. ’Zullen we al naar de tourbus gaan?’ stel ik voor, denkend aan mijn arme voetjes.
’Krijg ik nu toch een massage?’ vraag ik met puppyoogjes. ’Ik zal je rug masseren, maar niet je voeten’ zegt Joe. ’Ik heb me net gewassen!’ probeer ik nog eens. ’Je rug of niets’ zegt hij hoofdschuddend. ’Ok dan’ geef ik toe. Ik ga op mijn rug op de zetel liggen en voel hoe Joe op mijn kont gaat zitten. Hij schort mijn T-shirt wat naar boven op en een tinteling gaat door me heen wanneer ik zijn koude handen op mijn warme huid voel. Langzaam zakken mijn ogen toe en ik denk alleen nog maar aan Joes handen die over mijn rug glijden. Ze missen geen enkel zeer plekje en na de massage voel ik me weer als nieuw. Ik draai me om en trek Joe naar me toe. ’Heb ik je al gezegd hoe blij ik ben je terug te zien?’ vraag ik hem. ’Is dat voor de massage?’ vraagt hij plagend. Lachend schud ik mijn hoofd. ’Ik meen het, zodra ik thuis ben, gaan we een datum vastleggen’ zeg ik en ik kijk recht in zijn ogen aan. Meteen verschijnt er een lach op zijn gezicht. ’Echt?’ vraagt hij ongelovig en blij tegelijk. Ik knik, ’het heeft niet veel zin meer om te wachten’ zeg ik. ’En alles regelen duurt al zo lang, over een jaar wil ik getrouwd zijn’ zeg ik. Zijn ogen beginnen te twinkelen ofwel is dat de reflectie van mijn ogen. ’Je weet niet hoe blij dat me maakt’ zegt hij en hij streelt met zijn vingers mijn handpalm. ’Nog niet half zo blij als mij’ zeg ik. ’Nee dubbel zo blij’ zegt Joe. Voor het eerst sinds weken, geeft hij me een kus en ik voel weer dat tintelende gevoel dat van mijn hoofd tot de toppen van mijn tenen loopt.

Reageer (9)

  • Misguided

    schattig.

    1 decennium geleden
  • Nudity

    ooowh, het is net alsof je het zelf het meegemaakt zo mooi als je alles schrijft!
    Snel verderen!!

    1 decennium geleden
  • Estellaaa

    Haha ik zou ook geen voeten masseren, ik heb daar echt een fobie voor!xD super sweet! snel weer verder gaan!:9~
    x

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    ooh hoe cute ^^
    heel snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Sweeeet (flower)
    Supaah ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen