part 96

omdat die foto gewoon geil is en ik hem van Jenny heb gepikt :X tnQ Jenny!! ^^


# Joe

Ik hoor een bekende stem uit de woonkamer komen en mijn hart slaat een tel over. Ik loop naar de tv, waar Kevin net op dat moment overschakelt naar een andere zender. ’Kevin zet dat terug op! Alsjeblief!’. Hij kijkt me twijfelend aan, maar klikt dan toch terug. Ik ga in de zetel zitten en kijk met grote ogen naar het scherm. Een steek van jaloezie gaat door me heen als ik zie hoe Justin Timberlake met zijn hand over Jess’ gezicht strijkt. Hoe zijn handen door haar haar woelen en hoe zijn lippen bijna de hare raken.
Het is nu 2 weken geleden dat Jess’ is vertrokken. Een kort bericht, dat was alles. Namiddag verzonden en ’s morgens was ze weg. Tevergeefs heb ik 10 minuten bij haar thuis staan aanbellen, maar ik was te laat. En nu is ze weg. In haar bericht stond dat ze wist dat ik tijd nodig had en dat ze dat respecteerde. Dat ze daarom terug naar New York ging, tot ik alles terug op een rijtje had gezet. Maar ik heb geen tijd meer nodig, ik weet wat ik wil. Ondanks dat ik nog niet helemaal de oude ben, weet ik toch wat ik wil. Ik wil haar, dat besef ik nu zeker nu ik me al 2 weken zwaar kut voel. En dat heeft alleen nog maar meer herinneringen opgeroepen. Alleen dit keer ook goede. De gelukkige momenten die ik met Jess heb beleeft die ik me nu allemaal begin te herinneren, verlichten de pijn die ik heb sinds ze weg is.
’Dat waren Jess en Justin met hun hit ‘Rehab’. Kwade bronnen beweren dat dit liedje wel eens een uithaal kan zijn naar Joe Jonas. Jess’ af- en aanvriendje’ verschrikt kijk ik op. Jess schrijft alleen maar over haar gevoelens, gaat dit echt over mij? Haat ze mij? ’Joe dat geloof je toch niet he?’ vraagt Kevin en hij richt met de zapper naar de tv. ’Jess schrijft alleen maar over haar gevoelens’ zeg ik tegen hem. ’Maar Justin niet! Ik denk niet dat hij haar laat schrijven wat zij wil hoor. In dat wereldje telt alleen het geld en hun zin.' ’Misschien heb je wel gelijk’ geef ik toe.

’Joe?’ vraagt Kevin na een tijdje. ’Ja?’ ‘Ik euhm’ hij haalt even diep adem en kijkt me dan aan. ’Ik ga Noami ten huwelijk vragen’ zegt hij. Ik kijk hem verbaasd aan. ’Maar alleen als jij dat goed vindt natuurlijk!’ zegt hij er snel achter. Ik sta op en ga naast hem zitten. ’Eerlijk? Het maakt me wel een beetje jaloers. Maar ik ben blij voor je Kev, echt waar. Vraag Noami maar ten huwelijk, jullie vormen een geweldig koppel’ zeg ik.
Nick komt zuchtend aangewandeld en laat zich in de zetel vallen. Kevin en ik kijken elkaar eens aan. ’Wat is er Nick?’ vraagt Kevin. Hij kijkt even op en zucht dan weer. ’Niks’ zegt hij.
’Weet je!’ zegt hij dan na een minuut. ’Ik haat relaties’ zegt hij duidelijk kwaad. ’Is er iets tussen jou en Samantha?‘ vraagt Kevin en hij gaat recht zitten. ’Nee dat is het net, er is niets’ zucht Nick. ’We praten niet meer met elkaar, we spreken niet meer met elkaar af en als ik aan haar denk, voel ik niet meer wat ik vroeger voelde’. Ik kijk even naar Kevin en draai me dan terug naar Nick. ’Zo’n dingen gebeuren’ zeg ik. ’Het kan niet blijven duren he’. Nick kijkt op en staart me aan. ’Bij jou en Jess wel. Ik wou dat ik had wat jullie samen hebben’ zegt hij met een diepe zucht. ’Nick, je weet toch dat we niet meer samen zijn?’ vraag ik verbaasd. ’Natuurlijk weet ik dat, maar jullie komen uiteindelijk toch terug samen. Dat doen jullie altijd, jullie kunnen niet zonder elkaar’. Hij kijkt me even aan en staat dan op.

Reageer (8)

  • Misguided

    (:

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    idd da laatste is waar xD
    en jh die foto is hoooooot :D
    snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Die foto is overgeil, en als ik die cd heb, zal ik er best een plastiekske rond hangen, anders wordt hem nat van mijn gekwijl :X:9~
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • DarkSnow

    Joe staat sexy op die foto vooral dat haar zit mega sexy! xD
    Snel verder
    xxx <3 Love it.

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Nooooooooooooo ö
    Nu heb ik dus officieel een derpressie
    door Gilles die HSM zingt :x
    Snél Verder gaan héa:Y):Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen