Foto bij 27. For the last time

You say you wanna go tonight
Running to the city lights
They never ever looked so bright
We used to really try to find some peace of mind
And open up your eyes

'Cause I'm on your side for the last time
Don't feel denied for the last time

/b]Sherman - On Your Side[b

~ David ~

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • abcd

    Sorry voor de vreselijke late reacties op al jouw geweldige hoofdstukken. Zo'n geweldig verhaal verdient veeel meer reactie's.

    Eigenlijk vind ik Paul nog steeds leuker dan David. Ik krijg het idee dat David iets van plan is en haar alleen maar gebruikt om Paul te kwetsen ofzoiets.

    Is ze nou nog steeds ziek? Ze ziet Carlo's geest in ieder geval niet meer. Gaat ze trouwens nog wel terug naar Hogwarts, of eindigt het verhaal daar?

    Schrijf snel verder!

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Sorry voor de korte reactie, was eventjes bezig en had uit automatisme 'VERDER' geschreven ^^ En dat is veel te kort voor zo'n geweldig deel van jouw story =D
    Ik vind Paul een schatje en David eigenlijk ook wel maar toch mag ik hem niet echt. Henry is ook een schatje, een schattig jongetje dat eendjes wilt gaan vissen. Dat is dus wel kei leuk hé, en de kermis al zeker, binnen twee weken is 't hier trouwens kermis ^^
    Je moet snel verder gaan aangezien ik van deze story houdt, hij is super origineel en zit geweldig goed in elkaar. Gelukkig voor haar is Carlo bijna uit haar gedachten verdwenen, of nu ja je schrijft d'r toch bijna niet meer over. Maar ik denk dat door naar 't spookhuis te gaan ze terug die gedachtes over hem gaat krijgen, iets wat dus niet goed is voor haar.
    SnelVERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen