Foto bij - 5 -

'Jullie moeten tegen morgen allemaal een essay schrijven over jullie favoriete boek. Ik geef punten op de informatie, het schrijfwerk en of het effectiek juist is. Het staat op 15, punten te winnen dus.' de bel ging. 'Morgenochtend indienen!' mijn klas liep het lokaal uit. Ik had het vaste Engels lokaal toegewezen gekregen, eindelijk. De volgende klas kwam binnen. Kayla glimlachte lief toen ze binnenliep en plaatsnam vooraan. Ik glimlachte terug en liep naar d'r toe. 'Miss Roberts, het zou een goed idee zijn om ons partijtje bij mij thuis onder ons te houden.' ze knikte. 'Natuurlijk.' zei ze. Ik glimlachte. 'Good gurl.' knipoogde ik. 'Je vond het toch niet euh... Genant ofzo?' 'Neeh.' antwoorde ik. 'Misschien stiekem wel voor herhaling vatbaar. Maar dan heel stiekem.' zei ik fluisterend. Ze glimlachte. 'Waar is je broer trouwens? Iedereen van de klas is er al.' ik liep de gang op waar hij stond te kussen met Jennifer. 'Meneer Roberts, het zou geweldig zijn dat u de les komt meevolgen.' zei ik. Gehoorzamend maar toch spottend liep hij de klas in. Hij nam plaats achteraan in de klas. 'Weet je wat? Kom dicht bij mij, naast meneer johnson is nog een plaatsje.' ik schoof de stoel achteruit. Hij lachte. 'Onmiddelen Roberts!' riep ik. Hij stond op en liep naar de tafel toe. 'Goed.' ik begon met m'n les.

'Okay; ik wil huiswerk opgeven net zoals de andere klassen, tegen morgen wil ik een essay op mijn bureau van iedereen over je favoriete shakespeare boek. Als je geen favoriet hebt dan schrijf je over de inhoud dat je het meest interesseert van Shakespeare. Morgen, minstens 200 woorden. Handgeshreven.' de eindbel ging. Ik raapte m'n spullen bij elkaar en verliet het lokaal toen de leerlingen ook weg waren. Mijn dag zat erop. Ik stapte in de auto en reed nog snel naar de supermarkt om inkopen te doen. Ik schrok me rot toen plots mijn gsm ging. Brooke belde. 'Hee B!' zei ik. 'Hoi hoi hoi!' zei Brooke. 'Hoe ging het op je werk?' 'Goed. Het gaat geweldig.' 'Good. Dan gaan we vrijdag avond uit.' 'Euhm.. Waarom?' 'Omdat het dan weekend is, dan moet je niet naar school.' lachte ze. 'Waarom ook niet. Waar spreken we af?' 'Ik pik je op om 20u30. Kleed je super super super super sexy en bloot.' 'WTF.' 'Ik doe hetzelfde, beloofd.' 'Whatever. Just like old times.' zei ik. 'Inderdaad. Tot vrijdag! Khouvanje!' 'Loveyou.' zei ik. Ik gooide neer. 'Welwelwel, mevrouw heeft een vriendje.' ik draaide me om. 'Mason. Wat een verrassing jou in de supermarkt aan te treffen.' stoer haalde hij iets boven. Tampons. 'Jenn heeft opzuigers nodig.' ik rolde met m'n ogen. 'Als u mij wilt excuseren, ik heb betere dingen te doen.' zei ik. Ik moest toch zeker wel om 22u thuis zijn...

Ik opende het chatvenster. Nickname kwam alweer op het scherm. 'Mel.' tikte ik letter voor letter in. Op dat moment werd ik meteen weer uitgenodigd door Mazz.

'Verrast jou te zien.' zei hij. 'Je vroeg het toch, ik stemde toe.' 'Wist niet of je het wel meende.' ik glimlachte naar het scherm. 'Hoe oud ben je?' Zal ik liegen? Ik weet niet.. Leeftijd is niet erg, toch? 'Ik ben 22. Jij?' '17. Vind je dat erg?' 'Waarom dan.' 'Ik weet niet' een glimlachende smiley stond erachter afgebeeld. Ik vond 'm best wel leuk. 'Heb je misschien msn?' ik had het wel, maar eigenlijk was het van twee jaar geleden. Al m'n contacten waren verwijderd. Zou ik daar nog opraken. 'Heb je 'n minuutje.' vroeg ik. 'Sure.' ik opende msn, dat blijkbaar met de laatste versie ook op mijn pc stond en probeerde het. Het lukte! Ik tikte naar Mazz. 'MelodyPooh@yahoo.com' tikte ik in. 'Ik ga je meteen toevoegen.' die knipoog zag er speels, maar toch ook grappig uit. En even later werd ik toegevoegd door MisterMazz@gmail.com. Ik accepteerde en sloot het chatvenster via internet. Meteen sprak hij me aan.


Mazz
Hey.
Melody
Hello again.
Mazz
Is Melody je volledige naam?
Melody
Euh ja.
Mazz
Ik dacht dat het van Melissa kwam. Of Melinda.
Melody
Neeh. Melody. Wat is de jouwe?
Mazz
Matthew. Maar zeg maar Matt.
Melody
Ow. Mooie naam.


Ik had de hele avond met Matt zitten kletsen. Ik had gelachen, en was geineteresseerd. Tot ik het uur zag.


Melody
Oh damn. Ik moet weg.
Mazz
Ow. Jammer. Hoezo?
Melody
Het is al veel te laat. Ik heb school morgenochtend.
Mazz
Jah, ik eigenlijk ook. Studeer je nog?
Meloy
Zoiets. Lerares, eerste jaar.
Mazz
Waar geef je les dan? Waar woon je eigenlijk?
Melody
Dat gesprek hebben we nog wel 'ns. Het is al na drieën, ik moet echt weg. Ik spreek je nog 'ns.
Mazz
Okee. Byee xx
Melody
Byee x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen