Foto bij - 6 -



Doodmoe stak ik m'n broek in m'n laarzen en stond ik op. Ik deed m'n haar in 'n staart en stak de rest vast met een speldje. Ik was eigenlijk al te laat vertrokken. Maar het zou me wel nog lukken. Ik nam m'n tas en stapte in m'n auto.

Toen ik geparkeerd was op school zag ik Jennifer & Mason kussen op een auto. Ik stapte uit en probeerde het te negeren. 'Miss Johansen!' ik draaide me om. Jennifer kwam naar me toe. Mason zat nog op de auto, lachend. 'Euhm.. Ik ben mijn essay vergeten thuis, maar ik heb het wel gemaakt. Ik zweer het je. Kan ik het morgen indienen?' 'Je hebt donderdag geen Engels.' 'Dan geef ik het je gewoon af wanneer ik u zie.' 'Ok. Voor deze ene keer. Houd je mondje tegen anderen, ook tegen je vriendje daar.' Ze knikte vriendeljk en liep terug naar Mason.

Het was woensdag, een halve dag. Gelukkig.

Het laatste uur brak aan, dat merkte ik wanneer Kayla de ruimte inliep, met haar klas gevolgd. Toen iedereen neerzat en zweeg en me aankeek begon ik met m'n les. 'Ik kom nu onmiddelijk de Essay's ophalen, dus leg het op de hoek van je bank.' ik haalde alles op. Maar toen ik bij Mason kwam. 'Mason, ik zou graag je essay krijgen.' 'Oeps, ik zat te lang op de laptop i guess.' ik keek hem aan. 'Ik heb het niet gemaakt miss.' zei hij met 'n kinderachtig stemmetje. 'Goed. Een nul dan maar. Maar de volgende keer, tref ik maatregelen.' toen ik voorbij 'm liep sloeg hij op m'n kont. Ik draaide me om. 'Jij gaat nu meekomen!' ik gaf m'n essay's aan Kayla en liet haar op de klas passen. Ik liep voor Mason naar de directrice. 'Mevrouw? Ik heb iemand voor u.' ik liet Mason binnen. 'Wat heb je nu weer gedaan mijnheer Roberts?' hij lachte. 'Een grapje.' 'Ik vind het meer, ongepaste aanrakingen.' 'Het was een tikje op je ass.' 'Mason, je houd je handen thuis. Mevrouw Johansen is jong, maar ze is even streng en ervaren als iedereen hier. Je behandeld haar dan ook als een gewone leerkracht. Begrepen?' hij knikte. Ik leip terug naar m'n lokaal, Mason moest blijven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen