Foto bij - 8 -









Zaterdag.

Brooke had zich wel honderd keer geexcuseerd voor gisteravond. Maar natuurlijk kon zij er niet aan doen dat Mason, mijn leerling, op hetzelfde moment in dezelfde club ging feesten. Maar ze wou het per sé goed maken. Dus gingen ik, m'n moeder, Brooke & haar vriend William, afgekort Will een etentje doen, in een restaurant. Gezellig.

Ik stond ik m'n badkamer en deed m'n best om er goed uit te zien. M'n moeder kwam me zo dadelijk ophalen om samen te gaan. M'n gsm begon te trillen. Ik nam op.

'Hallo?'
'Euhh hey! Het is hier Kayla.'
'Kayla?'
'Euh stoor ik?'
'Ik moet eigenlijk straks weg.'
'Ow, ok. Ik wou gewoon vragen of je misschien vanavond 'n film wou kijken.'
'Het spijt me, ik moet weg.'
'Okee, geen probleem. Tot maandag!'
'C ya!'

Jammer, maar ik moet weg. Het kon wel leuk worden met d'r, maar ja, ik had natuurlijk nog 'n eigen leven. De bel ging. Mam?! Ik propte m'n gsm in m'n handtasje en stak er snel sleutels bij. Het truitje/sjaaltje dat ik boven m'n jurk had aan getrokken, trok ik even goed en ik verliet m'n huis. 'Hey mam!' ik gaf d'r een kus op haar wang en sloeg het autoportier dicht. Ze reed weg van m'n oprit.

'Heey!' Brooke kwam euforisch naar me toe. Ze omhelsde me. 'Ik heb nieuws.' zei ze. 'Ben je zwanger?!' floepte ik er meteen uit. 'Neeh!' lachte ze. We namen plaats aan tafel. 'Will?' merkte ik plots op. 'WC.' zei ze lachend. Zij waren hier al iets langer. Toen we even rond keken merkte ik dat William naar ons toe liep. 'Hey!' ik stond op en omhelsde 'm. 'Lang geleden Mel! Of is het nou Mevrouw Johanssen?' 'Haha.' zei ik droog. We gingen zitten. Will legde z'n hand op de schoot van Brooke. 'Wij hebben nieuws.' zei Brooke. Ze keek William aan. 'We hebben iets te vieren.' ze legde haar hand in de mijne. 'OMG!' zei ik meteen toen ik de VERLOVINGSRING om haar vinger zag glitteren. 'Wauw!' ik stond op en trok Brooke recht. 'Proficiat!' 'Hij heeft het deze morgen gevraagd. En daarom wouden we het met jullie vieren.' zei ze. Ik keek haar aan. 'Je verdiend het B, je ben geweldig.' zei ik. Opnieuw vielen we in elkaars armen. Daarna was Will aan de beurt. 'Hou haar vast Will, ze is prachtig.' 'Ik weet het.' zei hij. Ik omhelsde 'm.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen