part 105

# Jess

’Jess?’ klinkt een stem heel ver weg. Ik draai me om en verstop mijn hoofd in mijn kussen. ’Jess?’ klinkt het weer. Ditmaal iets harder. Ik voel een hand die over mijn arm wrijft en met tegenzin draai ik me om en open ik mijn ogen. Om meteen in de mooiste bruine ogen ooit te kijken. ’Goedemorgen’. Ik knipper even tegen het licht. ’Goedemorgen’ zeg ik moeilijk. Dan besef ik plots welke dag het vandaag is. Alsof Joe mijn gedachten kan raden, begint hij te lachen. ’Eindelijk is het zo ver’. Ik knik. ’Eindelijk’
Er wordt op de deur geklopt en hij gaat zachtjes open. De gezichten van Maya en Jenny verschijnen om de hoek en kijken ons grijnzend aan. Dan lopen ze naar binnen en ze trekken Joe uit bed. ’Komaan weg jij, Kevin en Nick wachten op je’. Ze duwen hem naar buiten en nadat hij nog een blik op me heeft geworpen, gooit Jenny de deur voor zijn neus dicht. ’Hey pas eens op! Seffens breek je zijn neus nog!’ zeg ik helemaal bezorgd.
Maya draait zich naar me toe. ’En nu jij’. Ik kijk haar argwanend aan. ’Nu ik wat?’. Jenny komt naar me toe gelopen. ’Nu moet jij je klaarmaken, komaan rep je kont onder de douche’. Zuchtend gooi ik mijn benen uit bed en nadat ik mijn voeten in mijn slippers heb geschoven, straffel ik naar de badkamer. Ik zet de douche aan en kleed me langzaam uit. Ik stap onder de douche en geniet van de warme stralen die mijn houd strelen. Ik zeep me van kop tot teen in tot dat ik helemaal naar vanille ruik. Als extra, scrub ik mijn benen nog eens om ze extra zacht te maken. Dan laat ik het water weer stromen en ik spoel alle schuim weg. Ik stap uit de douche, droog me helemaal af en smeer me dan rijkelijk in met een laag body lotion die ik laat opdrogen voor ik mijn nieuwe setje ondergoed aantrek. Ik neem mijn badjas, trek hem aan en ga dan terug naar Maya en Jenny. ’Klaar’ zeg ik lichtelijk trots.
Meteen grijpen ze me vast en sleuren me mee naar een stoel. ’Alles wat je nu nog moet doen, is stil blijven zitten’ zegt Jenny. Nadat ze mijn haar heeft gedroogt, neemt ze de krultang en begint lok voor lok te krullen. Daarna voorziet ze mijn ogen vakkundig van een laagje oogschaduw, een likje mascara en een dun potloodlijntje. Ze voorziet mijn wangen van een beetje blush en kleurt mijn lippen in met een zachte tint lippenstift. Daarna begint ze mijn nagels te verzorgen, die er nogal slecht uitzien. Ze fronst even haar voorhoofd en kijkt me geamuseerd aan. ’Ooit aan gedacht om je nagels te verzorgen?’. Ik schud mijn hoofd. ’Dat is niet echt mijn specialiteit.’ ‘Maar goed dat het wel de mijne is he’ lacht ze. Uiteindelijk is zo klaar en ik kijk in de spiegel. ’Dankje’ zeg ik en ik knik geudkeurend. ’Nu de jurk!’ roept Maya blij uit. Ze klapt opgewonden in haar handen. Dan loopt ze naar mijn kast en haalt er voorzichtig mijn trouwjurk uit die veilig opgeborgen zit in een hoes.
Maya ritst voorzichtig de rits open en haalt dan even voorzichtig mijn hagelwitte jurk tevoorschijn. Ik neem hem van haar over en nadat ik mijn badjas aan de kant heb gegooid, stap ik er voorzichtig in. Maya komt achter me staan en helpt me met het korset strak aan de spannen. Ondertussen staar ik gespannen in de spiegel. De jurk is strapless en simpel wit. Het lijfje staat strak rond mijn bovenlichaam gespannen en de onderkant is wijd en versiert door plooien.
De zenuwen gieren door mijn lichaam en verzamelen zich vooral in de streek rond mijn buik. Vandaag is het zover, ik kan niet wachten om vooraan het altaar te staan, in Joe’s bruine ogen te kijken en ‘ja’ te zeggen.

Reageer (10)

  • Misguided

    Cuuute :9~

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    ons meisje wordt groot (huil)
    *pinkttrotseentraantjeweg*

    1 decennium geleden
  • Nudity

    Sjah, ze krijgen hier al medelijden met de neus van Joe-_-' Mensen, zoek een leven x'D Heb liever medelijden met jezelf omdat het volgende deel er nog niet is! Dus Bo, Ga maar snel verder of je hebt binnenkort een aantal stalkers erbij(duivel)

    Xx.
    Jenny(A)

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    En dat zal vandaag nog gebeuren :X
    Snél Veeeerder :Y)

    1 decennium geleden
  • Literature

    Straks zeggen ze nog Nee :X
    Sorry dat was het eerste dat in me opkwam.
    Arme Joe,, Arme Neus van Joe!!!
    Kijk wel uit ja (A)
    :Y):Y)Snell Verderr:Y):Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen