par 110

# Jess

We schuiven aan aan het banket en ik trek Jenny aan haar arm naar achteren. ’Sinds wanneer kan jij zingen?’ vraag ik haar verbaasd. Ze haalt haar schouders op. ’Het zal in de familie zitten he’ zegt ze lachend. Ik ga wat dichter naar haar toestaan. ’En hoe zit het met Nick?’ fluister ik in haar oor. Meteen verschijnen er lichte blosjes op haar wangen. ’Wat is er met hem?’ vraagt ze. ’Ik weet niet waar je het over hebt’ ze grijnst even en zodra Joe zijn arm om mijn middel legt, vlucht ze weg.
’En hoe is het met mijn vrouw?’ ‘Fantastisch, en met mijn man?’ ‘Kon niet beter’. We grijnzen even naar elkaar en dan drukt Joe een kus op mijn lippen. Als we niet tussen al die mensen hadden gestaan, had ik hem nooit meer losgelaten, maar dat doe ik nu beter wel.

# Jenny

Na het eten, loop ik even naar de wc. Ik glip snel een hokje binnen en nadat ik heb gedaan wat ik moest doen, glip ik er al even snel weer uit. Ik was mijn handen en leg nog eventjes mijn haar goed, om vervolgens terug naar buiten te lopen.
’Hi’ zegt Nick die opeens voor me staat. ’Hi’ antwoord ik zacht. ’Ik euhm’. Hij zwaait onwennig met zijn armen en ziet er totaal niet op zijn gemak uit. ’Ja?’ vraag ik met een schorre stem. ’Je ziet er mooi uit’ zegt hij en hij begint weg te lopen. ’Nick’. Hij draait zich vragend om. ’Dat was niet wat je wou zeggen he?’. Hij schud zijn hoofd en komt langzaam dichterbij. Zijn donkere ogen kijken me recht aan en ik voel hoe hij zijn hand tegen mijn wang houdt. In zijn ogen vang ik een glimp van twijfel op. Onze hoofden zijn nu nog enkele centimeters van elkaar verwijderd en ik weet dat als ik het nu verknoei, ik mezelf te rest van mijn leven ga haten. Eindelijk voel ik zijn lippen op die van mij, ik leg mijn handen in zijn hals en trek hem dichter naar me toe. ’Ik vind je leuk’ zegt Nick zodra onze lippen elkaar laten gaan. ’Ik jou ook’ antwoord ik en ik trek hem weer naar me toe voor een tweede geweldige kus.
’Misschien gaan we maar beter terug?’ vraagt Nick na 10 hemelse minuten. ’Misschien wel’ mompel ik en ik druk weer een kus op zijn perfecte lippen. Hij lacht en trekt me dan terug de zaal in. Zodra we binnenkomen, zie ik hoe alle blikken op ons gericht zijn en met een grote glimlach zet ik me neer op Nick’s schoot. Laat ze maar staren, dan weten ze dat ik vanaf nu bij hem hoor.

Reageer (10)

  • Misguided

    wat lieeef (:

    1 decennium geleden
  • Nudity

    *zwijmel**zwijmel**kwijl**kwijl*
    :9~:9~:9~:9~
    SNEL VERDER!!
    Please?(A)

    Xx.
    Jenny

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    snel verder

    x

    1 decennium geleden
  • DarkSnow

    Wat lief!!
    Snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    ooh supercute ^^
    snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen