part 111

# Joe

Ik hoor hoe Jess ademhaling langzaam zachter wordt en leg voorzichtig mijn arm om haar heen. Haar hoofd zakt tegen mijn schouder aan en ze slaapt rustig verder. ’Je brengt haar maar beter naar boven’ zegt Kevin en hij knikt naar Jess. ’Beter wel’ antwoord ik. Ik sta voorzichtig op en neem haar dan in mijn armen. ’Help je even met de lift’ vraag ik aan Kevin en hij knikt.

Ik loop de drempel over en glimlach even. Ik loop verder naar de slaapkamer en leg haar voorzichtig op bed. Ze kijkt slaperig op en glimlacht. ’Sorry’ mompelt ze. ’Is niets.’ ‘Je hebt me over de drempel gedragen.’. Ze kijkt lachend naar me op en ik lach terug.
’Ik zal dit maar uitdoen zeker?’ vraagt ze dan met een grijns en ze neemt haar jurk vast. ’Of ik kan het doen’ bied ik aan. Jess slaat haar armen om me heen en drukt een kus op mijn lippen. ’Dat is een héél goed idee’ zegt ze.

# Jess

Ik voel hoe Joe’s vingers langs mijn rug naar beneden glijden, hij frunnikt even aan het knopje van mijn korset en hij haalt het touw achter de haakjes uit. Nog steeds kussend staan we recht en ik voel hoe mijn jurk langzaam naar beneden zakt zodat ik alleen nog in mijn ondergoed sta. Joe’s hand glijdt langs mijn schouder en mij BH-bandje zakt naar beneden. Ik trek Joe’s vest uit en gooi het ergens verderop in de kamer, dan begin ik aan de knopjes van zijn hemd en ik schuif het via zijn schouders over zijn armen naar beneden. Dan sla ik mijn armen om zijn hals en ik trek hem boven op me op het bed.

Reageer (7)

  • Misguided

    (hoera)

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    jaja bo zie ik daar een fantasietje aankome xD hhi (A)
    snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    (dance)
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Oej, Super!
    Sexy ^^
    Snél verder héé x3

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    snel verder!!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen