part 114

# Jess

Samen met de hele bende zitten we in de living van ons nieuwe huis. Joe heeft zijn arm om me heen geslagen en ik leg mijn hoofd tevreden tegen zijn schouder. Tegenover ons zitten Jenny en Nick die voortdurend tegen elkaar aan het fluisteren zijn, ze zitten daar maar te lachen als een verliefde stel. Ze passen echt goed bij elkaar, ik ben blij dat ze elkaar gevonden hebben. En dan heb je natuurlijk ook nog Noami en Kevin die nog net zo verliefd zijn als toen ze maar net samen waren. Een paar dagen nadat Joe en ik getrouwd waren, kondigden ze aan dat ze al enkele maanden verloofd waren en dat ze ook graag wilden trouwen. Als bewijs, pronkte er een prachtige ring aan Naomi’s vinger. Omdat ze niet meer konden wachten, zijn ze ondertussen getrouwd. Joe en ik zijn samen naar New Jersey gevlogen, nadat ik gesmeekt had om even vrij te krijgen van de filmopnames. En nu zijn we allemaal samen in Italië waar Noami en Kevin een tussenstop maak voor ze verder trekken en naar Hawaï gaan.
De opnames van de film zullen nog ongeveer zo’n maandje duren en dan gaan Joe en ik op eindelijk op onze huwelijksreis, Jenny en Nick trekken dan tijdelijk hier in, terwijl Joe en ik verder trekken naar de grote steden. Het plan is om zowat alle grote steden te bezoeken en dat we iets langer in Rome en Venetië blijven. Ik kan nu al niet wachten en tel elke dag af, stiekem heb ik in mijn iphone een speciale aftelkalender aangemaakt.
Joe weet ondertussen van mijn vermeende zwangerschap, ook hij was teleurgesteld. Maar net als ik vond hij het niet de goede tijd om zwanger te zijn. We zijn nog te jong en ons leven is te hectisch. Een kind moet in een stabiele omgeving opgroeien en voor die stabiele omgang kunnen wij op dit moment niet zorgen.

Reageer (9)

  • Misguided

    Oeeeeewh :9~

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    ooowh, snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Estellaaa

    Moree!:9~

    1 decennium geleden
  • LiveInLove

    snel verder!!:D

    xx

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Ghéhé(krul)
    Snél Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerder :Y):Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen