part 115

# Jenny

’Daaaag!!’. Jess en Joe zwaaien nog een laatste keer en stappen dan in de auto. We zwaaien tot ze uit het zicht zijn verdwenen en dan lopen Nick en ik terug naar binnen.
’Zullen we in de tuin gaan zitten?” stelt Nick voor. Hij neemt mijn hand vast en samen lopen we naar de veranda die uitmondt in de tuin. Meteen worden mijn ogen groot.
Het zwembad, met zijn olympische afmetingen, is omringd met allemaal kaarsen die een lichte gloed over het water werpen. Op het water drijven allemaal rozenblaadjes die lichtjes bewegen in de wind. Naast me kijkt Nick me afwachtend aan. ’Hoe lief!!’. Ik draai me glimlachend naar hem toe en leg mijn armen op zijn schouders. ’Weet je dat je het beste vriendje ooit bent?’ vraag ik voor ik een kus op zijn lippen druk. ’Nu wel’ grijnst hij. ’Ik ga even mijn bikini halen’. Ik druk nog snel een minikus op zijn lippen en loop dan terug naar binnen.
In de badkamer verwissel ik in sneltempo mijn kleren voor mijn nieuwste bikini. Daarna neem ik snel een watje waarmee ik mijn make-up van mijn gezicht afhaal, anders zie ik er seffens nog uit als een verzopen panda. Ik check nog snel in de spiegel of mijn bikini goed zit en ren dan snel de trap af naar beneden.
Ik kom in de veranda en zie Nick in zijn zwemshort aan de rand van het zwembad staan. Ik sta even stil en knik goedkeurend, hij heeft beslist een sexy lichaam. Hij spant zijn spieren op en duikt met een plons in het zwembad. Ik loop naar hem toe terwijl hij baantjes trekt. Zolang hij me niet opmerkt blijf ik hem staan bewonderen tot hij me plots toch opmerkt. ’Bevalt het uitzicht je?’. Hij kijkt me grijnzend aan en ik voel me erg betrapt. Maar meteen herstel ik me. ’Het bevalt me heel goed’ antwoord ik zelfverzekerd. ’Goed zo. Het mijne bevalt me ook’ grijnst hij. ’Charmeur’. Ik neem een aanloop en duik dan sierlijk in het zwembad, eens onder water draai ik me om en zwem terug zodat ik net voor Nick boven water komt. Hij kijkt me lachend aan en drukt meteen zijn lippen op die van mij. Zijn natte haren strijken langs mijn gezicht en de scherpe geur van chloor dringt mijn neusgaten binnen. ’Je bent nat.’ mompel ik. ’Jij ook.’ ‘En je riekt naar chloor.’ ‘Jij ook.’ We glimlachen naar elkaar en dan raken onze lippen elkaar weer, voor nog zo’n heerlijke zoen.

Reageer (9)

  • Misguided

    ik nader bijna het einde van deze story ):

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    oooh hoe cute :D
    snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • LunaMar

    super serie, ga je snel verder? kan je mij misschien melden wanneer de volgende er is zodat ik je serie kan blijven volgen?
    alvast bedankt.

    xxx

    1 decennium geleden
  • Nudity

    Awh, wat voel ik met nu toch goedxD
    Snel verder hé:Y)
    Hijs super^^

    Xx.
    jenny

    1 decennium geleden
  • Estellaaa

    Moreee!:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen