part 116

# Jess

Precies 5 jaar geleden dacht ik dat ik zwanger was. En Vandaag ben ik echt zwanger. De zwangerschapstest ligt als bewijs voor me op tafel. Joe kan elk moment hier komen en ik kan haast niet wachten om het hem te vertellen. ’Jess?!’ Ik draai me om en zie Caitlynn in de deuropening staan. ’Kan je me misschien even helpen?’ vraagt ze blozend. Vandaag heeft ze haar eerste afspraakje met een jongen. Ik weet nog dat ik toen ik 14 jaar was, ik totaal geen interesse in jongens had. ’Natuurlijk’ glimlach ik. Ik volg haar naar boven en zie hoe haar kamer helemaal vol ligt met kleren in alle kleuren en vormen. Ik maak wat plaats vrij op haar bed en ga door een hoopje rokjes dat daar ligt. ’Nee geen rokje!’ Caitlynn kijkt me hoofdschuddend aan. ’Met een legging is dat niet al te vrouwelijk hoor Cait’ zeg ik lachend. Caitlynn is echt zo’n typisch jongensmeisje. Ze heeft wel rokjes, maar ze draagt ze nooit, wat ik ook doe. Maar ik snap haar wel, vroeger droeg ik zo ook bijna nooit. ’Misschien’ Ik zie hoe ze twijfelt. ’Weet je neem deze zwarte skinny broek en zoek je er een mooi topje bij’ zeg ik. ’Is dat niet te chic?’ vraagt ze onzeker. Ik zucht even en zoek dan maar een lichte skinnyjeans een paarse tuniek uit. Dan ga ik door haar schoenen en vind een simpel paar paarse ballerina’s. ’Denk je dat je daarmee verder kan?’ vraag ik lachend. Ze knikt. ’Dank je Jess’ Ik glimlach even en ga dan plagend met mijn hand daar haar haren. Ze werpt me een kwade blik toe en loopt dan naar de badkamer.
’Wat is er hier gebeurd?’ vraagt Joe. Hij loopt naar binnen en blijft zo’n 10 centimeter voor me staan. ’Caitlynn heeft haar eerste afspraakje’ zeg ik met een knipoog. ’En dat mag zomaar?’ vraagt Joe en hij trekt zijn wenkbrauwen op. ’Ik ben wel al 14 hoor!’ roept Caitlynn vanuit de badkamer. ’Je hoort het’ zeg ik lachend. Ik ga rechtstaan en neem zijn handen vast. ’Ik heb je gemist’ zeg ik dan. ’Ik jou ook, de volgende keer moet je meegaan op tour’ zegt hij dan. ’Ik denk niet dat dat zo handig zal zijn’ zeg ik glimlachend. ’Hoezo?’ Joe trekt een verward gezicht. ’Joe’ zeg ik lief. ’Ik ben zwanger’ Zijn mond zakt langzaam open en daarna neemt hij me stevig vast. Ik sla mijn armen om hem heen en druk mijn lippen verlangend op de zijne. Een maand is lang om alleen te blijven. ’Aaah bah willen jullie dat niet meer in mijn kamer doen?’ vraagt Caitlynn. Ze heeft zich intussen gewassen en aangekleed. ’Sorry, en ben je helemaal klaar?’ vraag ik. Ze knikt en doet nog snel een paar oorbellen in. ’Wel braaf zijn hé?’ vraagt Joe en ik geef hem lachend aan por. ’Wat?’ vraagt hij verbaasd. ’Niets schat’ Ik richt me terug op Caitlynn. ’Moeten we je brengen?’ Nog geen seconde later hoor ik de deurbel. ’Dat is hem!’ Caitlynn’s gezicht klaart meteen op en raast langs ons door de trap af. ’Niet te laat hé!’ roep ik haar nog moederlijk na.
’Weet je wel wie de jongen is?’ vraagt Joe; ’Ja, ik heb al met zijn moeder gesproken en alles.’ ‘En hij is te vertrouwen?’ vraagt hij nog. ’Joe, wat ga jij doen als ons eigen meisje later op date gaat?’ vraag ik lachend. ’Word het een meisje?’ vraagt hij meteen. ’Ik weet het niet, ik ben denk ik 2 maanden ver’ Hij knikt en slaat zijn armen terug om me heen. ’Vanaf nu moet je het rustig aandoen hé? Geen zware inspanningen’ zegt hij bezorgd.

Reageer (12)

  • Misguided

    nicee

    1 decennium geleden
  • LemonLime

    ooh weeral zo cute ^^
    snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • Liberta

    in 1 woord

    SUPER !! !
    xx

    1 decennium geleden
  • ClumsyMolly

    ^^

    Snel verder :Y)

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Yay (dance)
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen