Foto bij The beginning.

Rosa probeert het al jaren, Joey, hij moet haar mee uit vragen naar het bal, maar Joyce vindt het minder leuk want die heeft namelijk ook iemand op het oog. Rosa heeft niks door maar ze jaagt op Joey net als Elisa.
Dit wordt een moeilijke strijd.

Rosa
Ik voelde mijn hoofd wat zwaarder worden en keek hoe Elisa de hand van Joey pakte. Joey lachte, alsof de vloer onder me weggleed.
'Joey!' Riep ik en mijn ogen vulde zich met tranen, 'wacht nou ik wil met je trouwen,' zei ik en ze stapte het huwelijksbootje in.
'Rosa,' zei mijn moeder 'wakker worden.'
Ik kijk om me heen, pfoe, het was een droom.
'Je moet bijna naar school,' zegt mijn moeder nog.
Ik schrik wakker en kijk op de wekker het is echt al bijna tijd.
Gauw trek ik een spijkerbroek aan en een tshirt.
De zon schijnt in mijn gezicht als ik op de fiets stap, ik zwaai nog even naar mijn moeder en fiets dan zo hard als ik kan naar school.
Ik heb tegenwind, waarom zit mij nooit iets mee?
Behalve.. als Joey mij vraagt voor het bal.
Dan zou ik gek worden! Ik zet mijn fiets in het rek en loop naar Joyce toe, 'Joyce!' Roep ik en omhels haar. 'Waar was je?' Vraagt ze, 'gewoon, verslapen.' Ik pak haar hand en trek haar mee naar het fietsenhok, 'ik wil dat Joey mij vraagt voor het bal,' zeg ik gauw. Ze kijkt me met open mond aan maar ik trek me er niks van aan 'straks vraagt hij Elisa, zij jaagt ook op hem.' Joyce kijkt mij aan, haar gezicht staat strak, 'help je me?' Voeg ik eraan toe. Joyce haalt haar schouders op 'we zien wel..' zegt ze.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen