Foto bij Op de trein

Silvia!

Ik wordt wakker van zonnestralen op m'n gezicht. Ik open m'n ogen, en merk dat m'n zus Hermelien niet in bed ligt. Jaa, zus!
Haha, ik ben Silvia. 16 jaar oud.
Ik heb donker bruine haren net als Hermelien, stijl! Ik heb groene ogen, met een tikkeltje bruin tussen in!
Net als Hermelien ben ik ook een heks. Ik heb een crush op haar beste vriend Harry Potter. Alleen ziet hij me niet staan. Denk ik!
Ron daarintegen; haha, Hermelien vertelde me eens dat hij verliefd op me is. Of ik haar moet geloven? Geen idee!

Maar goed, al halfwakker, loop ik met m'n kleren naar de badkamer. Als ik m'n karweien heb gedaan, loop ik met natte haren naar beneden waar ik m'n moeder en vader zie ontbijten. "Waar is hermelien?" m'n moeder kijkt me aan "die is even buiten, luchtje scheppen!" ik knik, en neem een appel, meer krijg ik niet binnen! Ik loop naar de woonkamer en laat me vallen in de sofa. Ik zap wat. Njhaa hier kan ik heus geen magie gebruiken, verboden dus!
Ik hoor een deur dichtklappen. Hermelien komt glimlachten naast me zitten "en klaar voor zweinstein?!" Ik kijk haar lachend aan "altijd lieve zus" ze knipoogt, en wrijft door m'n haar "maar allee!" Ik leg m'n ahre weer zoals het is. "Kom, we gaan!" hoor ik vanuit de keuken. Ik zet de tv uit, en sta recht.

Net doe ik m'n das nog goed, en loop een coupé binnen. Ik zet me neer, met Hermelien voor me! "nu wachten.." Ik knik en kijk naar buiten. Ohjaa, vergeten. Ik zit ook in griffoendor! Hihi. Ik hoor gelach, ik verdraai men hoofd, en zie Harry en Ron binnen wandelen. Hermelien begroet haar vrienden "Heeyy Silvia" ik sta recht enn knuffel Harry. Ron kijkt m'n richting uit, en ik knuffel hem ook. Ik kijk Hermelien aan, en ze lacht. Ik schop nog net niet tegen haar benen!

Ik sta op "ik ga even naar het toilette!" ze knikken en praten verder. Ik open de deur en sluit die weer. Ik loop verder naar de toiletten en kom Draco tegenmoet. "Heeyy" ik lach vriendelijk "Heeyy" Hij komt voor me staan. Ik probeer een weg te banen maar echt veel help het niet.! Draco lacht nog eens en loopt van me weg. Zijn twee vriendjes en nog een paar lopen met hem mee. Ik leg m'n hoofd tegen de deur en schuif zo naar beneden toe.

Reageer (5)

  • xDaphnex

    snel verder

    1 decennium geleden
  • CareFree

    verder verder verder

    1 decennium geleden
  • S

    nice :]

    1 decennium geleden
  • Stitch

    verder verder verder verder

    1 decennium geleden
  • SimoneV

    leuk:D:D ga je snel verder??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen