Foto bij ¦16¦

‘Hey lieverd, ik heb een verassing voor je.’ Zei mijn moeder toen ik binnen kwam. Vragend keek ik haar aan. Ze hield een sleutel voor me. Ik pakte hem aan maar snapte het nog steeds niet. Ze zag dat ook aan mijn blik. ‘Ik heb het huis voor je gekocht.’ Zei ze blij. Toen keek ik naar de sleutel met tranen in mijn ogen en omhelsde haar. ‘Dankje mam.’ Zei ik. ‘Jij moet toch ook een plekje hebben.’ Ik glimlachte en drukte een kus op haar wang. ‘Ik heb ook meteen wat meubels voor je gekocht, ze komen ze morgen brengen, maar ga nu maar naar bed, je zal wel moe zijn na zo’n dag.’ Zei ze. Ik knikte, ik was best wel moe. Ik drukte nog een kus op haar wangen en liep naar mijn kamer. Mijn koffers stonden er al en mijn moeder had mijn pyjama er al uit gehaald. Ik pakte hem en liep naar de badkamer. Ik douchte snel en trok mijn pyjama aan. Daarna liep ik naar mijn slaapkamer en kroop onder mijn dekens. Morgen zal ik praten met Sam, ik zal hem weer Alfa laten worden, hij lijkt het leuk te vinden om te doen, en ik niet echt, hij blij, ik iets blijer. Maar helemaal gelukkig zal ik nooit meer worden, wat er twee jaar geleden is gebeurd heeft me helemaal gebroken, en het is nog een wonder dat het me niet kapot heeft gemaakt.


~~{*}~~

Nog even Special voor Ingeling, omdat ze me heeft geholpen met samenvatting voor Maatschappijleer <3

Reageer (14)

  • TimeTravel

    Ik denk dat ik weet wat er is gebeurt !!!

    OMFGGGG!!! DAS HEAVY!!

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Wow, klinkt best wel heavy. Wat is er dan gebeurd? Echt zo'n goede storry! Geweldig nee, hiervoor gebruik ik mijn nieuwe lievelingswoordje. (Ken je marrypoppins? Ik hoop het maar anders snap je er niets van)
    Superformiweldigeindefantakolozachtig!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • LadySansa

    spanned wat er is gebuer

    1 decennium geleden
  • Explore

    Ooooh. maatschappijleer. VRESELIjK
    daar ben ik egt slecht in.. XD
    Iknhb respect voor je als je een samaenvatting kan maken zonde 3444 blz te schrijve. En dus eigenlijk gwn het boek hebt overgesgreve...

    Snel verder. Xx

    1 decennium geleden
  • StopMyHeart

    Snel verder :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen