Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 14 Melanie

sorry dat er nu zo weinig stukjes komen maar ik zit in de laatste paar weken van het eerste jaar van mijn opleiding ne die zijn erg druk

Buitenadem kom ik aan op het strand en juig voor ik rondjes spring. “Eerste” roep ik en hoor gelach achter me. Toch blijf ik rood springen en maak er rare bewegingen bij voor ik ineens de grond onder mijn voeten voel verdwijnen en een warm lichaam op me voel. Ik kijk op en zie Embry op me liggen. “Nou niet eerlijk” jammer ik en hij lacht even voor hij me overeind trekt.

“De laatste in het water is een rot ei” “Is het een leuk uitzicht?” “Wat?” “Mijn rug rot ei” Ik ren naar het water en kom er zowaar eerder als Embry. “Liet je me winnen?” “Ik? Nee hoor” “Nee het zal niet” Ik rol met mijn ogen en zie een stel jongens op het strand staan. Ik kijk naar ze en glimlach even voor ik naar Embry kijk als hij fluit.

“een zwarte sexy BH…lekker” Meteen sla ik mijn armen voor mijn borst en kijk hem dodelijk aan. “Jij daagde me uit. ik wist niet eens meer dat ik een wit shirt aan had” klaag ik en loop het water uit. Leah grinnik t en houd zich stil als ik haar dodelijk aankijkt. “Hier” Ik kijk naast me en zie Jacob zijn shirt aan me geven. “Weet je het zeker?” Hij knikt en ik glimlach voor ik snel shirts wissel. “Staat je goed” glimlacht Eline en ik grinnik voor ik ga liggen en diep zucht. “Droog worden” mompel ik en grinnik als Eline naast me komt liggen.

De meeste jongens zijn weg en ik kijk Eline aan. “Dus?” “Dus wat?” “Dus hoe gaat het tussen jou en Seth?” Ze wordt rood en kijkt weg. `Nee niet wegkijken,ik wil een antwoord” Ze grinnikt en begint in geuren en kleuren te vertellen hoe de date van gisteravond ging. “Verliefd?” Ze knikt heftig en ik glimlach. “Ik ken Seth nog niet zo goed maar ik weet wel zeker dat hij hetzelfde voelt”

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen