Volgende hoofdstuk ga ik weer reacties quoten ^^


Maar de top was bijna gelukt :']


Enjooooy


Pansy keek hem verbijsterd maar, gekwetst aan. Draco bedacht nu pas dat het meschien niet zo'n goed idee was om zo uit te vallen tegen Pansy.
Ze was dan meschien irritant, zelfvoldaan, arrogant, kleverig en alles wat slecht was. Maar ze bleef ondanks dat, hoe gek het ook klonk, een meisje en meisjes waren... gevoelig. ''Pansy ik wilde niet-''Begon Draco toen hij zag dat er tranen in de ooghoeken van Pansy verschenen.
''Laat maar''Zei Pansy met een hees stemmetje en draaide zich om, voor Draco het wist was ze weg. Draco's geweten begon aan hem te knagen.
Moest ze haar achterna gaan? Hij had Pansy nog nooit zien huilen en vooral niet dankzij zichzelf. Draco besloot maar gewoon de leerlingen kamer in te gaan en liet zich zeken op de donkergroene zachte bank.
Hij voelde zich een ontzettend wrak. Hij had deels gedaan wat Blaise had gezegd. Hij had voor de eerste keer erg duidelijk gemaakt dat hij haar niet moest, maar waarom voelde het dan zo verkeerd? In plaats van huiswerk te maken in zijn tussenuur ging Draco op zijn rug liggen en dacht diep na over wat hij nou verkeerd deed.



''Weet jij dan niet hoe Harry dat doet? Hij is je beste vriend''Zei Cecile tegen Hermione terwijl ze door de gang liepen. ''Nou uhm...''Begon Hermione. Ze zette een schaapachtige glimlach op en wist even niet wat ze moest zeggen. Fay die achter de drie meisjes liep kuchte even en keek toen Hermione opzettelijk niet aan toen ze zich omdraaide. ''Ik heb eigenlijk ook geen flauw idee''Vervolgde Hermione het gesprek toen ze zich weer had omgedraaid. ''Nou, ik weet nog wel dat hij vorig jaar echt belabberd was met toverdranken. Ik zat twee plaatsen schuin achter hem weetje''Zei Trish terwijl ze Hermione wantrouwend aan keek. ''Misschien hebben de toverdrank bijlessen van Professor Snape geholpen... ''Zei Hermione schouderophalend. Ze dacht terug aan de periode dat Harry occlumentie lessen had gekregen van Professor Snape. ''Dat zal best... De uitverkorene kan dan ook wel alles hé''Zei Trish spottend. Die opmerking schoot bij Fay in het verkeerde keelgat. ''Wat bedoel je daar nou mee?''Snauwde ze. Fay duwde Hermione aan de kant zodat ze tussen hun in kwam te staan.
''Het enige wat ik daar mee wil zeggen is dat Potter het hoog in zijn bol heeft nu mensen hem de uitverkorene noemen. Hij wil blijkbaar in alles goed presteren en vind zichzelf zeker beter dan de gemiddelde heks of tovenaar''Zei Trish in een keer schaamteloos. Fay keek Trish ongelovig aan en vervolgens naar Hermione die er maar stijfjes bijstond. ''Harry is niet eens arrogant laat staan heel erg zelfvoldaan of een aandachtszoeker. Dus ik vind het niet zo geweldig dat je zo over hem praat waar ik bij ben''Zei Fay met een gespeelde kalmte intussen probeerde ze zich te bedwingen Trish geen klap te verkopen. Trish keek Fay minachtend aan, ''Van mij hoef je hier niet te blijven staan hoor''Zei ze. ''Ik wil hier ook helemaal niet zijn''Zei Fay glashard. Ze wilde eigenlijk met Ron meelopen naar de leerlingen kamer, maar ze liep liever niet meer samen met Lavender Brown die Ron telkens behandelde als haar vriendje. Dus had ze maar voor Hermione en haar zogenaamde nieuwe vriendinnen gekozen.
''Kom Hermi''Zei Fay terwijl ze stug doorliep, maar ze merkte dat Hermione niet meeliep. Ze draaide zich om en keek Hermione afwachtend aan. ''Hermione... ''Zei Fay ongeduldig. Hermione leek haar schoenen interessanter te vinden dan Fays gezicht. ''Ik... Heb Trish beloofd te helpen met het huiswerk van toverdranken in de bibliotheek dus...''Zei Hermione en ze keek op wachtend op Fays reactie. ''Weetje... laat maar zitten ik ga wel alleen naar de leerlingenkamer''Zei Fay kalm, maar van binnen kookte ze van woede toen ze zich weer had omgedraaid.
Waarom overkwam haar zoveel ellende?























Niemand verlaat deze pagina zonder een kudo te geven of een een reactie of beide! >:'D (krul)
Ik waarschuw je! :'D

Reageer (8)

  • EsKaLiDiNg

    mmm ik had Hermelien al geslagen (heel hard.
    maar ik bevat natuurlijk wat meer agressie.
    en dat ander wijf had ik ook geslagen.
    ik hou van slaan(H)
    vooral als mensen niet aardig doen,
    eigelijk zou ik continu mezelf moeten slaan,
    maar dat doet zo'n pijn dus doe ik dat maar niet...

    1 decennium geleden
  • KidouYuuto

    hermione avarakada

    1 decennium geleden
  • Cleverness

    Zal Harry leuk vinden als hij hoord dat Hermoine kiest voor degene die hem arrogant en zelfingenomen noemen.
    Dan weet je ook wie je vrienden zijn ...

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Arme Fay:$

    <33

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    nou, das ook niet lief van Hermi...
    snel verder??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen