Foto bij chapter 61: Relay run

De relay run gaat van start!!!

'Start!' Galmde het door de spiekers en iedereen begon te rennen over het parcours.Ethan begon met pika aan zijn zijde en Treyson begon met Quilava.
Allebei rende ze erg hard en Ethan en Treyson grijnsde stedds naar elkaar.De eerste ronde was simpel,pas daarna werd het parcours moeilijker.Ze zagen de stop in zicht waar je je pokemon moest wisselen.
'Pika bijna!' Riep Ethan.Maar Treyson trok een sprintje en was net even iets eerder.
'Flame kom terug.Grovyle laat eens zien hoe snel je bent!' Riep Treyson en rende weg.Grovyle was de op één na snelste pokemon (sceptile is de snelste) dus Treyson had een groot voordeel.Treyson keek achter hem en zag Ethan rennen met Vulpix.Treyson draaide zich weer om en keek naar het parcours.Grovye en Treyson sprongen over een paar kleine steende heen.Na een tijdje stond er een groot rotsblok.Ethan begon harder te rennen en kwam daar nu ook aan.
'Dacht 't niet,Ethan.' Zei Treyson grijnsend en klom vliegensvlug het rotsblok op en sprong ervan af.Hij hief zijn vuist naar Grovyle.
'Het laatste stuk en dan nog een wissel.Laten we een voorsprong maken.' Stelde Treyson voor.
'Gro!' Riep Grovyle strijdvaardig en samen begonnen ze te rennen.Het duurde niet lang of Treyson was bij de wissellijn.
'Je hebt het goed gedaan.Kom terug,Grovyle.' Zei Treyson en wisselde van pokeball. 'Tyrogue doe je best.' Zei Treyson.
'Tyro tyrogue!' Riep het kleine ventje en begon al met rennen.Treyson rende erachter aan.Ze rende tussen de stenen door.Na een tijdje merkte Treyson op dat Ethan naast hem rende.Ze rende o pgelijke voet.Ethan had Umbreon nun naast hem rennen
'Doe je best,Treyson!' Riep Rea.
'Ethan,ga ervoor!' Riep Alice erachter aan.Beide jongens begonnen te glimlachen.Treyson draaide snel zijn hooft weer op het parcours.In de verte zag hij de finish.Ethan draaide zijn hooft te laat om en kon een rotsblok op het pad niet ontwijken.Hie liep ertegen aan en viel op de grond.Treyson schraapte zijn voeten in de grond en stopte.
'Tyro?' Zei Tyrogue verbaast.Treyson stond te twijfelen.Hij wilde winnen maar niet op deze manier.Bovendien had hij even de tijd.Hij en Ethan waren de koplopers.Treyson keek even naar de grond en sprintte naar Ethan toe,greep zijn arm en sleurde hem achter hem aan.Het duurde even voordat Ethan weer op zijn eigen benen rende.
'Gaat 't?' Vroeg Treyson nog snel.
'Tuurlijk.Zoiets doet mij niets.' Zei Ethan.Allebei keken ze gefocust naar de finish lijn.Twee scheidsrechters gooide tien meter voor de finish een net neer waar ze onderdoor moesten kruipen.
'Shit!' RIep Ethan maar Treyson grijnsde alleen maar.Hij gooide zich op zijn buik en kroop er razend snel onderlangs met Tyrogue op zijn hielen.Ethan had er meer moeite mee door zijn pet en Umbreon omdat die een grotere pokemon was dan Tyrogue.Ethan keek naar voren hij zag hoe Treyson opstond en Tyrogue ook.Treyson sprintte het laatste stuk naar de finishlijn.Ethan deed zijn uiterste best en kroop er nu ook onderuit en rende naar de finishlijn.Nadat alle deelnemers waren aangekomen keek iedereen naar het beedscherm ookal wisten ze wie gewonnen had.
Winnaar Relay run:
Treyson met Quilava,Grovyle en Tyrogue!

Treyson sprong even op en omhelste zijn pokemon(en de quilava van Ethan).
'Super erg bedankt jongens.' Zei Treyson.
'Jullie hebben ook je best gedaan.' Zei Ethan tegen de pokemon van Red.Treyson en Ethan keken elkaar aan nadat ze hun pokemon in hun pokeball hadden gedaan.
'Het volgende onderdeel is de beslissende.' Zei Treyson glimlachend.
'Eén van ons gaat winnen.' Zei Ethan en lachde terug.Samen liepen ze het stadium uit waar Yassup,Red,Rea en ALice stonden te wachtten.
Rea pakte de arm van Treyson en Alice die van Ethan.
'Ik wil je iets laten zien.' Zei Alice en gebaarde dat Ethan mee moest.
'Kan je alstjeblieft ook bij mij kijken?' Zei Rea en trok Treyson mee.
Red en Yassup bleven achter.
'He!' Riepen ze tegelijk toen ze bezefte dat ze over waren.
'Ijs?' Stelde Yassup voor.
'Is goed.' Antwoorde Red en de twee vrienden liepen weg.
Op de open plek in 't bos.Frisbee's werden geraakt door een krachtige flamethrower en vielen op de grond.
'Wauw,hij heeft de flamethrower onder de knie en Zubat is een Golbat geworden!' Riep Ethan blij en verbaast uit.Alice keek trots naar Charmander stopte hem in zijn pokebal.
'Dankzij Rea,hoor.' Gaf Alice eerlijk toe.Opeens viel er een stilte.Beide wisten ze niet wat ze moesten zeggen.Opeens stak Ethan zijn hand uit naar Alice.Hij keek haar niet aan omdat hij niet wilde dat Alice hem zag blozen.Alice glimlachde en legde haar hand in die van Ethan samen,hand in hand,liepen ze terug naar 't pokecenter.In een kamer van 't center zaten Treyson en Rea tegenover elkaar.Treyson op het bed links en Rea op de rechtse.Rea had net haar nieuwste vangst aan Treyson laten zien.Die had het gaaf gevonden dat Rea een Gligar had.Treyson stond op en wilde naast Rea gaan zitten maar in plaats daarvan viel Treyson voorover en kwam op Rea terecht.Beide werden ze rood.Rea wist niet wat ze moest zeggen.Treyson probeerde sorry te zeggen maar hij kreeg het niet uit zijn mond.Treyson zetten zijn rechterhand tegen de muur en hij probeerde overeind te komen.Maar inplaats van te staan gleed hij weer uit en kwam weer op Re terecht.Zijn hooft ging vlak langs dat van Rea en zijn lippen hadden bijna haar wang geraakt.De deur kwam op een kier.
Blam
De deur werd dicht gegooit.Treyson had een rode flits gezien:Yassup.Treyson rolde zich van Rea af en probeerde op te staan.Deze keer lukte het wel.Hij stond en keek rea een die nog op het bed lag.Allebei hadden ze een hooft als een boei.Treyson stapte achteruit richting de deur.Rea stond op en keek naar de grond.
'Waarom ga je weg?' Vroeg ze zacht.
'Y y y yassup h heeft ons gegezien.Ik ik ga het hem uitleggen.' Stotterde Treyson blozend.Rea zei niets en knikte alleen maar.Treyson tapte de kamer uit en liep de gang op.De klopte op een kamer deur en hoorde de stemmen van Red en Yassup zeggen. 'Binnen.'
Treyson stapte met zijn rode hooft de kamer binnen.Hij moest het zien uit te leggen.

Ik weet het,het pokeathlon gedeelte is kort.Nou en?(A)

Reageer (2)

  • KidouYuuto

    Juka keek snel naar alle anderen spelers van haar groep
    (dit onderdeel moet ze elkaar uit schakelen )
    Chika ik kies jouw en Resham en jouw Tsunami
    alle spelrs moeste lachen omdat ik een chikorita had
    chika jij mag eerst zei ik en doe je Razor Leaf en daarna je eregy ball
    en iederees pokemon was uit geschakelt
    chika je heb je 2 aan vallen al gedaan kom maar terug tsunami jij mag iedereen had nu een grass pokemon gekozen
    en ze vielen mij allenmaal aan
    Tsunami use hydropump
    en daar na waren ze allemaal uitgeschakelt
    go resham en iedereen koos zijjn laatste pokemon
    resham use crossfire
    en iedereen alweer uitgeschakelt

    1 decennium geleden
  • AnimeWrither

    Schrijf verder :D :D :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen