Foto bij *~38~*

Volgende stukje >////////<

Plaatje heeft er niks mee te maken.

Enjoy~

38.
“Itachi ?” Kakuzu klopte op de deur van Ayumi en Itachi’s kamer. “ITACHI !!!” Ongeduldig bonkte Kakuzu verder. Itachi trok de deur open. “Wat ?” “Ook hallo” Itachi rolde met zijn ogen. “Vertel nou maar.” Itachi stond in zijn boxer en kippenvel liep over zijn rug heen toen de koude wind van de gang zijn huid raakte. “Ik wou weten wat er met Ayumi is, ze ziet er echt bleek uit, het lijkt wel of ze ziek is, wat is er gebeurd ?” Itachi keek moeilijk terug. “I-ik weet het niet. Vanmorgen moest ze overgeven en daarna voelde ze zich nog steeds niet helemaal lekker, dus we zijn nog een nacht hier gebleven.” Kakuzu knikte op Itachi’s antwoord. “Moest ze al eerder overgeven ?” Itachi schudde zijn hoofde “Niet dat ik weet” “Oké, hou het in de gaten” Itachi knikte. “Ik ga terug naar die imbeciel, morgen gaan we verder” Kakuzu draaide zich om en liep naar zijn eigen kamer. Net voor dat Itachi zij deur dicht wou doen zag hij dat Ayumi de trap op liep. “Ayumi-chan” Ayumi keek op en glimlachte lief. Ze liep naar hem toen en omhelsde hem. Samen gingen ze naar binnen. Die avond kwam Hidan nog langs met iets te eten. En na dat ze gegeten hadden zijn ze als een blok in slaap gevallen.

Tranen gleden over Ayumi wangen. Haar hele avondeten kwam er weer uit en belandde in de W.C. Dit was nu al weer de 15e keer dat ze ’s morgens moest overgeven. Sinds ze eindelijk waren aangekomen in de nieuwe basis moest ze elke ochtend overgeven. Itachi zat naast haar en hield haar, haar uit haar gezicht. Zijn andere hand wreef hij over haar rug. Toen ze na een tijdje klaar was met overgeven en haar tanden had gepoetst om de smerige smaak uit haar mond te krijgen, leunde ze tegen Itachi borst aan. Samen zaten ze tegen de muur van de badkamer. Plots ging de deur open. Kakuzu liep naar binnen. “Dit is nu al de 15e keer dat je moet overgeven ’s morgens.” Ayumi knikte lichtjes. Kakuzu liep naar de w.c en trok met een vies gezicht door. Het deed de klep dicht en ging er op zitten. Hij keek naar de twee jongere tegenover hem. “Ayumi-chan ben je aangekomen?” Ayumi keek een beetje kwaad op. “PARDON ?!, zie ik er zo dik uit ofzo ?” Kakuzu negeerde Ayumi volledig. “Ja of nee ?” “Hoe moet ik dat nou weten !” Nog steeds een beetje boos keek ze richting Kakuzu. Wat een zak, ik ben echt niet zo dik, oké een klein beetje mollig, maar ik ben ver van VET. “Hebben jullie al sex gehad ?” Kakuzu vroeg het alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Itachi en Ayumi werden beidde helemaal rood. “Wat gaat jou dat nou aan !” Itachi staarde ongemakkelijk en verontwaardigt naar de man tegenover hun. “Het is de normaalste zaak van de wereld, dus daarom vraag ik het” Kakuzu stond op en haalde een doosje uit zijn jaszak. “Ik neem aan dat jullie weten waar baby’s vandaan komen, neh ?” Kakuzu overhandigde hun het doosje. Ayumi staarde er met grote ogen naar. Het is een zwangerschapstest. “Denk je echt d-dat ik z-zwanger ben” Kakuzu keek naar het meisje dat op de grond zat. “Ik geef niet graag onnodig geld uit, dus ja ik denk van wel” Met die worden draaide hij zich om en liep hij de badkamer uit. En liet hij de twee jongere achter. “Kakuzu-sensei, wat zijn ze aan het doen, Tobi wil het weten” Kakuzu negeerde de hypere man en liep door naar zijn kamer.

Ayumi en Itachi zaten op de grond in de badkamer. Ze had de test gedaan en ze keken nu beidde afwachtend naar de test die voor hun op de grond lag. De deur naast hun ging open en Tobi’s gezicht werd zichtbaar. “Tobi wilt weten wat ayumi-chan en Itac-“ Tobi stopte in zijn zin toen hij de test zag liggen. Hij stapte binnen en deed de deur achter zich dicht en op slot. “Hij deed zijn masker af en liep naar de twee jongere toe. Beidde staarde ze naar Madara die tegenover hun op de grond ging zitten. “Ik dacht dat jullie zeker wel 3 jaar gingen wachten maar dat had ik blijkbaar mis. We zijn nog geen 7 maanden verder sinds ons gesprek.” Madara lachte zachtjes. Itachi en Ayumi zeiden niks en keken afwachtend naar de test. Asjeblieft nog niet, ik wil nog niet zwanger zijn. Na tien minuten pakte Madara de test op en draaide hem om.


Reacties please~

Reageer (10)

  • Maboroshi

    Me wanna know :3
    Snel verdeur ;O

    x

    Sasuko

    1 decennium geleden
  • Nnnnnadine

    ZWANGER!

    1 decennium geleden
  • NatteTosti

    DOOD AAN MADARAAAA!!!!!
    ik hoop dat het allemaal goed komt!

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    opeens niet zwanger het was alleen voedsel vergifteging xD
    snel verduuuuuuur

    1 decennium geleden
  • ilsietju

    Ik ben heeeeeeeel nieuwsgierig O.O
    Dus heeeeeeeel snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen