Foto bij Hoofdstuk 1

Lang, lang geleden in het dorpje Ephesia in het land Lavida op 14 november werd er in een gezin een lief klein meisje geboren.
Het was een prachtig meisje, al zeg ik het zelf, ze had rood krullend haar en bruine ogen. Ze leek niet echt op haar ouders, haar ouders hadden blond en bruin haar en blauwe ogen. Maar dat maakte voor haar ouders niet uit. Het gezin bestond uit twee ouders, en twee kinderen, Zoë en Jason. Jason echter leek wel op zijn ouders, hij mocht Zoë niet echt, omdat ze anders was dan normaal. Het gezin was niet rijk, maar ook niet echt arm. Vader, werkte bij het paleis als een hulpje van de kok. Moeder deed het huishouden en dat soort dingen, toch hadden Jason en ik niet echt een leuke jeugd, ik werd vaak op school gepest omdat ik rood haar heb, en Jason omdat hij mijn broer was.
Ik was net acht geworden en moest water halen, omdat moeder iets anders moest doen. Bij de put kwam er een jongen uit de bosjes. ‘hé, hoe is het?’ Ik stond even stil van verbazing dat de jongen, even oud is als mij en zag er ook het zelfde uit als mij. Rood haar en bruine ogen. Hij keek mij ook aan en nam mij in zichzelf op. Waarschijnlijk schrok hij van mij en rende weg. Die dag ben ik zelf nog nooit vergeten.


Reactie's? Commetaar? Abo?

Reageer (6)

  • SuperrrLouis

    verduur!

    1 decennium geleden
  • Imperi0

    mhh in de prol;oog stond prinses nu is ze nog geen prinses dus ze moet trouwen met de prins

    gokje dat was de prins??

    1 decennium geleden
  • TimeTravel

    Huhh?! Vet!! Okeej ik heb ook rood haar xD!! alleen blauwe ogen , hhaha!
    Snel verderrr!

    1 decennium geleden
  • Phlegethon

    Twin ofzo?

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Haha, jij verjaardag xD

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen