Foto bij 36|One chance

Yeay 53 abbo's (A)


---

Dankje voor de kudo's en reacties n___n

~~~Enjoy~~~

''Ron waar ga je heen?''Vroeg Fay toen ze zag dat Ron een tijdje later opstond. Hij keek even vlug of Lavender niet op hem lette en richtte zich toen weer op Fay. ''Ik ga alvast naar boven. Zodat Lavender niet met me kan meelopen''Zei Ron, ''Als ze vraagt waar ik ben, zeg dan maar dat ik alvast boven ben om wat huiswerk door te nemen.''
''Ron dit is geschift''Zei Harry die meeluisterde. ''Welnee, beter dat hij zelf weet dat ze irritant begint te worden''Concludeerde Hermione toen ze Ron weg zag lopen. Harry schudde zijn hoofd, was iedereen soms gek geworden? ''Waarom zegt hij haar gewoon niet dat hij haar niet moet''Zei Hermione opeens heel erg pissig. ''Omdat hij anders haar hart breekt''Zei Fay nogal schattig op een zangerige toon.
''Nou en?''Zei Hermione met zo'n felheid dat ze er eigenlijk zelf ook wel van schrok. ''Ik bedoel, ze heeft hem jaren niet echt aangekeken of als Date-baar materiaal gezien. ''Wat bedoel je met Date-baar materiaal?''Vroeg Harry terwijl hij Hermione veel betekend aan keek.
'Draco Malfoy, dat is pas Date-baar materiaal' Klonk het door Fay's hoofd waar ze eigenlijk zelf ontzettend van schrok. Wtf? Hoe kwam ze daar nou weer bij, hoe haalde haar brein het in haar hoofd om daarover na te denken? Fay schudde de gedachten snel weg en keek naar Harry en Hermione, wiens gezicht erg rood was en gespannen stond.
''Ik weet niet wat in Lavenders ogen date-baar materiaal is, maar zeg jaar lang is dat niet Ron geweest.''Zei Hermione pinnig, ''Mensen kunnen veranderen en Ron is vast wel date-baar materiaal''Zei Harry verdedigend. Fay voelde zich opeens ontzettend moe. Ze had hier geen zin in en ze wist al waar het heen ging. Zonder dat de andere het echt merkte stond ze op en liep ze naar de poort van de grote zaal.
Draco Malfoy die telkens op haar had gelet zag zijn kans schoon.
Dit was meschien wel zijn enige kans en die moest hij pakken want een beter moment zou er niet komen.















Battle of the Serpents
Mijn nieuwe story n___n

Reageer (10)

  • KidouYuuto

    draco als je hermione verwond ben ik blij

    1 decennium geleden
  • Freefallin

    GO Draco, GO Draco, GO Draco - da rijmt ;p-
    <3

    1 decennium geleden
  • Asgarnia

    spannend!!

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    haha, heel snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • papertowns

    verderverder!!<3<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen