Foto bij 38| Never Again

Dankjewel voor alle reacties en kudo's ^^

___

Enjoy.(A)

Fay was toen ze de leerlingenkamer binnen stapte direct naar de meisjes slaapzalen gegaan. Ze nam geen eens moeite om Ron welterusten te wensen. Niet dat ze echt meteen ging slapen, maar ze zou zoieso niet meer beneden komen. Fay was in de war, kwaad, maar in de war. Ze begroef haar hoofd diep in haar kussen. Ze moest niet ingaan op Draco, gewoon niet. Het was zeker een valstrik of iets anders om haar wat aan te doen.
Maar waarom had hij dan zo wanhopig geleken? Het leek echt alsof hij het had gemeend, maar toen Herinnerde Fay zich dat Draco Malfoy zo schijnheilig was als het maar kon. Ze moest hem niet vertrouwen, gewoon niet. Het feit dat hij haar had gevolgd was al merkwaardig genoeg. Fay wist even niet meer wat ze van Draco moest denken. Maar ze zou wel ver uit zijn buurt blijven. Ze zou niet meer in zijn trucjes trappen het zou haar nooit meer overkomen.
Dan had Harry maar pech want dit ging ze echt niet meer volhouden. Ze zou nooit en te nimmer vrienden worden met Draco Malfoy nooit. Al was het alleen voor Harry, zelfs dan niet. Dan moest ze het maar recht in zijn gezicht zeggen het kon haar toch niks meer schelen. Fay deed 's nachts ook geen oog dicht, maar ze was niet de enige die wakker lag. Parvati Patil kon blijkbaar ook niet echt in slaap komen en staarde treurig naar het plafon.



De volgende dag had Fay geen zin om te ontbijten. Laat staan naar haar lessen te gaan, maar ze wist dat dat laatste gewoon gekkenwerk was.
Gelukkig was het eerste uur was voor haar een tussen uur, net als voor Harry die nu een nieuw rooster had gekregen. Toen Fay Harry in de leerlingen kamer zag zitten wist ze wat haar te doen stond.
Het was nu of nooit. Ze zou ook aan Professor Slughorn vragen of ze mocht wisselen met Ron van plek. Ron zou dat wel op prijs stellen omdat hij dan niet meer naast Lavender zat. Dan zat Fay maar tegenover Pansy, dat was beter dan tegenover Draco te zitten.
''Hee Harry''Zei Fay met een klein brokje in haar keel toen ze naast hem plaats nam op de bank. ''Hoi''Zei Harry zonder op te kijken van zijn toverdranken boek. ''Gaat alles goed?''Vroeg Fay. Ze kon gewoon niet geloven dat Harry gisteren niet eens had gemerkt dat ze weg was.
''Ja prima, hoezo?"'Harry keek nog steeds naar zijn boek en leek wel een beetje afwezig. ''Oh gewoon... Weetje ik kap ermee''Zei Fay, ze kon maar gewoon meteen ter zaken komen. ''Waarmee?''Fay begon zich er echt aan te irriteren dat Harry haar maar niet aan keek.
''Met het plan. Ik doe het gewoon niet meer''Zei Fay stug. Dit leek Harry wel bij zinnen te brengen. ''Hoezo niet? ''Zei Harry terwijl hij geschrokken op keek. ''Het lukt niet en ik wil het niet''Zei Fay en wendde toen Harry haar aan keek haar blik van hem af.
''Maar je zei Ja... Hoe moet ik anders te weten komen wat hij van plan is? En hoezo lukt het niet?''Zei Harry geïrriteerd. Daar ging zijn plan, waarom was Fay toch zo dom op sommige momenten. Ze moest het niet al te snel op geven! ''Nou weetje, Ik doe al het werk! En het gaat gewoon niet. Je hebt zelf al bij toverdranken gezien hoe hij tegen mij deed toch?!''Zei Fay, ze liep rood aan van boosheid.
''Ik ben er klaar mee.'' Harry fronsde geïrriteerd, ''Probeer het gewoon nog een keer, volgens mij stel jij je gewoon aan''Zei hij.
Dit mocht niet mislukken, Fay moest gewoon doorzetten.
Fay staarde Harry met grote ogen aan, ''Hoor je nou wat je zegt? Nou Harry laat ik je nu maar vertellen dat ik dat dus NOOIT MEER ga doen.
Je mag lekker zelf met Draco aanpappen want ik heb er definitief geen zin meer in''Zei ze. Kwaad stond ze op en liep naar het portret gat.
Fay had gedacht dat Harry het wel beter zou opvatten, maar blijkbaar dacht hij alleen aan zichzelf.




Reageer (8)

  • EsKaLiDiNg

    oewwwwwwwwwwwww ik wil harry slaan,
    achterlijke zak dat hij is...
    ze wou eigelijk helemaal niet, snap je dat niet kolereHarry???

    nu stelt ze zich niet zow erg meer aan...
    nu heeft ze echte problemen, wrm doet herms eigelijk zow dom...
    ik ben vaaaag xD

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Harry is stom.

    1 decennium geleden
  • Kurt

    Stomme Harry. Toon is even wat medelijden. Maar Fay stelt zich ook wel een beetje aan hoor.
    @Smesty: HAHAAH. Ik zie het al helemaal voor. Maar dan huppelend. Haha.
    (flower)

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Ik zie het al helemaal voor me:
    Harry en Draco grijnzend hand in hand door de gangen van Hogwarts lopen xD hahahahah
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen