Foto bij 3,4

<3

‘kan je mij niet even uitleggen wat er precies aan de hand is?!’ vroeg hij nog steeds geïrriteerd.
‘tuurlijk. Zullen we dat even op jouw kamer doen?’ stelde ik voor.
‘prima.’ Zuchtte hij. Ik trok mijn broer mee naar de hal waar alle deuren naar de kamers heen leidden. Elke deur had een soort van kenteken die aangaf van wie welke kamer was. Zo hadden Deidara en Sasori namelijk een houten poppenvogel afgebeeld. Kakuzu en Hidan hadden geld en het Jashinisten teken afgebeeld. Mijn deur zat onder de graffiti. Ik keek naar de lege deur naast mijn deur.
‘Dat is jouw kamer.’ Zei ik. Ik liep voor hem uit, zijn kamer in. Toen ik daar stond, schrok ik toen ik Pain daar in zag staan.
‘Gin, Keamon. Dit is een kamer die niet in bezit genomen mag worden. Jullie zijn broer en zus, dus Keamon kan toch wel jou in de kamer?’ vroeg hij.
‘maar dan heb ik…’
‘zo weinig ruimte. Daar heb je geen last van Gin. Iedereen deelt zijn kamer, dan zou jij dat ook moeten. Dan zijn we uitgepraat. Welterusten.’ Zei hij droog. Vervolgens verdween hij. Boos draaide ik me om naar mijn broer.
‘dankzij jou moet ik mijn kamer delen.’
‘dankzij jou moet ik hier proberen te overleven met een stelletje vreemde mensen. Waar is mam eigenlijk?’ antwoordde Keamon.
‘bij tante. Ze denkt dat wij bij vrienden logeren, omdat het huis naar de kloten is, en we niet met z’n allen bij tante kunnen logeren omdat het dan te druk is.’ Ik zoog de lucht terug in mijn longen, doordat ik het allemaal verspild had in de lange zin.
‘dus ik moet in jouw kamer slapen?’ vroeg hij verbaast.
‘tja… dat moet inderdaad.’ Antwoordde ik zuchtend.

zupper bedankt voor jullie reacties.
enn... als jullie bananen willen kopen, zijn jullie aan het goede adres. maar ik heb geen bananen, dus misschien zijn jullie stiekum niet aan het goede adres. ik heb nog een vraagje. Als jullie mensjes, aliens, monsters of gomberen (dat laatste slaat op gehaktballen!) kennen die van Akatsuki en drama verhalen houden, vraag ze dan of ze even hoi willen zeggen tegen de groente boer... OF je vraagt ze of ze mijn verhaal misschien leuk vinden en even willen kijken?

Reageer (5)

  • kjaartje

    SEXY PLAATJE >///////<

    1 decennium geleden
  • Chiya

    Snel verder ^^ enneh hoi! ;p

    1 decennium geleden
  • silferdeath

    hihi dit gaat nog leuk woorden (duivel)
    snel verderxD

    1 decennium geleden
  • Noona

    je krijgt de groetjes terug van de groente boer (flower)
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder
    heb bij de gym een knie op mijn wenkbrauw gehad toen ik iemand wou tackelen en nu is die plek blauw en dik
    en ik had een 7.5 voor solo zingen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen