Foto bij 006~Vlak voor het Concert.

nog maar eens een fototje. ;)

Laura POV
Mijn rijstijl leek op niet te veel vandaag, ik had mijn stuur goed vast zodat mijn handen niet zouden trillen, want ALyona was iemand die erg opmerkzaam was. Ik weet niet wat ik had. ALyona had mijn rockmuziek vervangen door kalmerende klassieke muziek. ik was dankbaar dat zij het deed, maar dat gaf hen niet het recht niet om lastige vragen te stellen. Het was al behoorlijk druk op de baan, ik herinnerde me dat er in het begin echt niet zoveel volk afkwam. Ik had van mijn moeder een kaart gekregen waarmee ik achter de omheining kon parkeren. Een heel gemak nu er amper parkeerplaats was. De bewakingsagent keek even raar naar de naam op mijn paspoort, maar hield verder zijn mond. Ik parkeerde de Auto om 10.50u op mijn voorbehouden parkeerplaats. Ik had een licht voorgevoel van hoe mijn moeder dit allemaal voor elkaar gekregen had. 'Oké,' zei ik. 'Jullie krijgen blijkbaar eerst een rondleiding doorheen het gebouw, dan gaan we iets eten en kunnen jullie via een zijingang naar binnen voor die meet& greet waar jullie zo naar uitkijken. Ik wacht dus hier om 12.15 op jullie.' zei ik net toen een al wat oudere dame naar ons toekwam. 'Mijn naam is Eva en ik werk hier in het concertgebouw, ik denk dat jullie de kinderen met de VIP pasjes zijn?' vroeg ze met een blik op Alyona en Zoran. ik knikte en gaf de tickets. 'Die moet u pas vanmiddag afgeven, aan diegene die ze moet binnenlaten bij het concert.' zei ze en ze gaf mij een badge met mijn naam op en zo. ook een VIP kaart. 'Daarmee kunt u uit het domein, en ook naar het optreden, en ik denk ook backstage.' zei ze lachend. Niet dat ik de 2e en 3e optie van dit kaartje zou gebruiken. alleen om in en uit te kunnen. Het leek alsof de vrouw twijfelde of ik de tickets wel moest bijhouden. ALsof ik vandaag nog meer zou verpesten dan met mijn humeurige aanwezigheid, ik geef toe dat het een aanlokkelijk idee was, maar zo gemeen was ik niet. Ik nam mijn tas, waaier en sloot mijn auto. Ik wandelde door de straten van MagdeBurg en verbaasde me erover hoeveel keek ik posters, tassen, kleren, kussens, en nog veel meer met de leden van Tokio Hotel op.
Om 10 na 12 stond ik al bij de auto te wachten op de 2ling.Toen ze toekwamen, leken Alyona en Zoran heel opgewekt en blij, dus dat zat wel goed, maar ik wou toch op zeker spelen. Samen gingen we broodjes eten, ik nam een slaatje waardoor ik als eerste klaar was. Ik nam twee blaadjes en schreef snel iets op. Ik zag Alyona kijken en vouwde ze dubbel en stak het weg terwijl ik mijn tong naar haar uitstak. Toen we de broodjeszaak verlieten, was het verschrikkelijk warm geworden en liep ik dus de hele tijd met mijn waaier rond. Mensen keken me verbaast aan, maar dat kon me helemaal niets schelen.
Toen we terugkwamen bij de Auto liep een man ons tegemoet. een bekent gezicht. 'Hé, hallo Gino!' riep ik toen ik hem zag lopen. Hij lachte, knipoogde en gaf me snel een kus op mijn wang. 'Laura, Meid, het is te lang geleden.' zei hij, maar ik haalde mijn schouders op. Hij keek naar de 2ling. 'Zijn dat de Vippers?' vroeg hij. ik knikte en gaf hem de tickets. 'Maar 2, ga je niet mee?' vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. 'Nee, bedankt. ik heb mijn portie gehad.' zei ik subtiel. Ik lette op dat ik geen echte hints of verhalen zou vertellen aan mijn broer en zus. Terwijl hij de tickets wegstak, gaf ik hem het briefje dat ik net geschreven had. 'Voor jouw 2ling. en 1tje voor jou' zei ik zacht. hij glimlachte en knikte. 'Oké, jullie twee; Blijf. Bij. Gino.' zei ik zo duidelijk mogelijk. 'Om 17.30 zijn jullie hier terug of je kan tevoet terug naar huis.' zei ik. ze knikten. ze keken me nog even raar aan, maar ik draaide me om en liep weg. Ik had afgesproken met een mogelijke nieuwe baas in de Disco hier in de buurt. Ik draaide me nog heel even om en ik zag dat Alyona ZOran aanstootte en hem een groot blad gaf. Ik wist niet wat ze er mee van plan was, maar ik was zeker dat je bij een meet & greet geen handtekeningen of foto's mocht vragen/nemen. Tja, dat was hun probleem...

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen