Foto bij 41|No way...

Enjoy señorita's (A)



61 abbo's yeay (A)

''Ihik... Ihik... Niet... Ziekenzaal''Snikte Parvati toen ze door de gang liepen. Fay kon maar een paar woorden verstaan door haar gesnik.
''Uhm... Parvati hele zinnen graag''Zei Fay, ''Ik... wil... N..n..niet naar de ziekenzaal''Zei Parvati na eens diep adem te hebben gehaald en vervolgens barste ze weer in snikken uit. ''Waarom niet. Daar hebben ze vast wel iets waardoor jij je beter voelt''Zei Fay. Parvati schudde haar hoofd, ''Wil je anders naar de leerlingenkamer?''Stelde Fay onzeker voor.
Dit keer knikte Parvati. Fay snapte niks meer van haar en bedacht dat het meschien slim was om te vragen waarom ze huilde.
''Waarom ben je eigenlijk zo van slag?''Vroeg Fay toen ze even later de trap op liepen naar het portret gat toe. Parvati haalde haar schouders op. Nou daar had ze ook weer veel aan, dacht Fay en zei snel het wachtwoord waarna ze door het portret gat klommen. Parvati plofte neer op een van de banken en banken en begroef haar natte gezicht in haar handen. Fay dacht diep na, meschien moest ze maar wat gaan gokken. Dan zou ze het zeker wel vanzelf vertellen.
''Ben je bang dat Lavender je dumpt?''Vroeg Fay, Parvati schudde verwoed haar hoofd. ''Vind je bezweringen gewoon erg moeilijk?'' Weer schudde Parvati haar hoofd en snikte verder. Fay dacht weer even diep na. ''Vind je het soms niet leuk dat Lavender verliefd is op Ron? Ben jij soms verliefd op Ron?''Zei ze er nog achteraan voor de grap . Natuurlijk was dat laatste onzin, maar ze moest iets hebben wat het ijs zou breken. Parvati keek op en haar rood omrande van verdriet ogen keken Fay somber aan. ''Neee!''Zei Fay ongelovig toen ze Parvati's blik zag. Het was maar een grapje geweest, een debiele gok. Parvati was toch niet echt verliefd op Ron? ''Jawel''Piepte Parvati haast onverstaanbaar en begroef haar gezicht weer in haar handen. Fay keek nieuwsgierig naar Parvati, dit had ze dus nooit verwacht. ''Maar dat is niet alles''Zei Parvati en probeerde wat adem bij elkaar te sparen voor wat meer hele zinnen. ''Is er meer aan de hand?''Vroeg Fay iets te gretig, Parvati knikte, ''Maar... dat kan ik nu niet vertellen...L...L...Later meschien'' Fay probeerde haar teleurstelling te verbergen en knikte begrijpelijk. Wat kon er nog schokkender zijn dan dat Parvati daadwerkelijk op Ron verliefd was.
Fay vroeg zich af of Lavender wist dat Parvati ook op Ron was.
Zo ja, dan was Lavender wel een echte trut. En als het niet zo was, dan moest Parvati het maar snel aan haar vertellen voor het te laat was.









Reageer (8)

  • Ingeling

    verder!!!!

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Lavender doet me altijd aan Omber denken:$

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Omg lavender is echt een trut!!
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Huh, een populaire Ron, dit klopt gewoon niet!
    <333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen