Foto bij Hoofdstuk 10: Onthulling

Ik kreeg het verzoek om hier een foto van de graaf neer te zetten. Nou ja, ik heb hem dus gebaseerd op Ian Somerhalder (en op Aragorn). Het verschil is dat mijn graaf bruine ogen heeft :P Dus je moet die mooie blauwe kijkers maar even wegdenken.

Also: dit is al het tiende hoofdstuk! w0000t! *doet een klein dansje* Bedankt voor de reacties en voor het feit dat ik nu weer op 4 abonnees zit. Dat doet een mens zoals ik deugd =3

O, dit hoofdstuk kan trouwens een beetje onduidelijk zijn. Ik hoop dat het niet zo is, want voor mij is het ontzettend duidelijk, maar als jullie het vaag vinden, moeten jullie het even zeggen ;)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Lalona

    WAT EEN LUL!:@
    WAT EENS STOMME IRRITANTE ZAK!:@
    WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH(huil) en ik hoopte zo dat ze met een leuke man zou trouwen,,,(huil)
    Hahaha, misschien is de vader in mijn verhaal niet aardig, die van jou is nog gemener xD
    Ik vind het wel zielig voor haar, en als ze nog minder rechten krijgt,, dan gaat het niet echt leuk voor haar worden, want ze heeft er al bijna geen. En waarschijnlijk krijgt ze er wel een heleboel plichten bij?:S

    Aragorn is trouwens heel leuk:$ leukste van Lord of the Rings (maar Gandalf is ook cool!(Y)Maar die is beetje te oud xD)
    Maar Aragorn is leuk en lief, en 'heer' Walraven niet:(

    Beetje lange reactie, maar i hope you like it(H)
    Snel verder lieve schat?(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen